Разпадът на едно семейство: Войната между Присила Пресли и внучката ѝ продължава

На фона на споровете около наследството на покойната Лиса Мари Пресли, стана ясно, че две от най-важните жени в живота ѝ – майка ѝ Присила и най-голямата ѝ дъщеря Райли Киоу, са в много обтегнати отношения.

Според източник на ET, последните няколко седмици са били „много напрегнати и сърцераздирателни“ както за 33-годишната Райли, така и за 77-годишната ѝ баба Присила, докато и двете скърбят за загубата на Лиса Мари.

Присила и Лиса Мари Пресли
Снимка: Getty

„Райли скърби за загубата на майка си и е с разбито сърце, че трябва да влезе в съдебен спор за тръста с член на семейството. Присила е категорична, че правото е на нейна страна и ще победи в съда. Райли и Присила не комуникират в момента, общуват само чрез адвокати", споделя източникът.

Според близки до двете дами се подготвят за съдебна битка, но Райли би предпочела да уреди този спор насаме с баба си.

Сърцето ѝ е разбито, че това се превърна в публичен въпрос и знае, че майка ѝ никога не би искала това. Райли е много стресирана в момента и се опитва да запази положително отношение и перспектива преди излизането на новия ѝ сериал [“Daisy Jones & The Six”]“, добавя още източникът.

Колкото до Присила, става ясно, че тя е убедена, че документите за наследството на дъщеря ѝ са фалшифицирани и дълбоко вярва, че прави това, което е най-добре за паметта на Лиса.

Припомнете си тук >>> Какво ще се случи с имението Грейсленд: мястото, където почива семейство Пресли

Припомняме, че след смъртта на Лиза Мари на 12 януари, нейният представител потвърди, че Грейсленд, бившият дом на баща ѝ Елвис Пресли, ще остане при трите ѝ дъщери: 33-годишната Райли и 14-годишните близначки Харпър и Финли.

Присила и Лиса Мари Пресли
Снимка: Getty

По-късно бе разкрито, че Лиса Мари е коригирала условията на завещанието си през 2016 г., за да направи дъщеря си Райли и сина си Бенджамин - който отне живота си през 2020 г. - единствени наследници на нейното състояние.

Още за съдебната битка тук >>> Борбата за наследството на Пресли: Присила и близки на Лиса Мари в спор за последната ѝ воля

Присила обаче оспорва „автентичността и валидността“ на назначението на Райли, като твърди, че около него "има много проблеми".

В изявление, споделено с ET по-рано този месец, Присила говори за ситуацията.

„Обичах Елвис много, както той обичаше мен. Лиса е плод на нашата любов“, каза тя. „Ако някой мисли нещо различно, това би било подигравка със семейното ни наследство и неуважение към това, което Елвис е оставил след себе си.“

„Има един човек, който си купи пътя в семейството ни, който се опитва да говори от името на всички нас. Този човек не е представител на Елвис или нашето семейство“, добави тя, без да споделя кого има предвид.

Всичко по темата: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти