Тъжни новини за Дженифър Анистън: актрисата загуби баща си

Дженифър Анистън сподели изключително тъжна новина в профила си в Instagram. Актрисата използва социалната мрежа, за да съобщи, че баща ѝ е починал. Актьорът Джон Анистън си е отишъл от този свят на 89-годишна възраст. Истинското име на актьора с гръцки произход е Янис Анастасакис. Най-известен е с ролята си в сериала "Дните от нашия живот", където участва в продължение на 37 години.

Анистън сподели няколко лични кадъра на нея и баща ѝ през годините. На някои от тях виждаме актрисата като бебе в прегръдките на баща си, а други са по-нови и показват вече порасналата актриса и възрастния ѝ баща.

Под снимките Дженифър написа и трогателно послание:

"Милият ми татко... Джон Антъни Анистън. Ти беше сред най-добрите хора, които някога съм познавала. Благодарна съм, че потегли към рая в мир и без никаква болка. И то на 11.11. Винаги си имал перфектен тайминг. Тази дата ще остане завинаги специална за мен. Ще те обичам вечно! Не забравяй да ме посещаваш."

Само преди няколко месеца Анистън връчи специална награда на баща си за цялостно творчество. Тогава тя нарече момента "изключително специален."

"Страхотна възможност е да връчиш награда на такава икона и да благодариш за отдадената работа на актьор, който работи през целия си живот, а още по-невероятно е, когато този уважаван професионалист се окаже и твой баща. Джон Анистън работи в телевизията повече от половин век!", сподели тогава актрисата с гордост.

дженифър анистън
Снимка: Getty

В последното си искрено и шокиращо интервю, в което актрисата говори открито за опитите си да забременее и борбата да има дете, тя повдигна и темата за отношенията ѝ с родители си. Майката на актрисата почина през 2016 година:

"Разводът повлия много зле на майка ми. Опитваше се да продължи напред и да се грижи за мен, но постоянно плачеше и нямаше кой да ти помогне. Простих ѝ, простих и на баща ми. Простих на цялото ми семейство. Токсично е да таиш гняв, научих го, гледайки как се самоунищожава майка ми. Гледах я и виждах каква не искам да бъда. Опитвам се да бъда благодарна за уроците, които са ми дали и двамата." 

Искрено и лично с Дженифър Анистън: Най-тежките любовни разочарования

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти