Дженифър Анистън в най-откровеното си интервю: "Отчаяно исках да имам деца, но не се получи"

Дженифър Анистън краси корицата на декемврийския брой на списание Allure, за което дава и едно от най-откровените си и шокиращи интервюта. 53-годишната актриса споделя детайли от личния си живот, които никога до момента не са ставали публично достояние.

Звездата от "Приятели" говори за първи път за опитите си да има деца и разкрива, че се е подлагала на ин витро процедури и е прекалара години в опити да забременее. Анистън дърпа завесата и на брака си с Брад Пит, разкривайки, че слуховете за причините за раздялата им са пълни лъжи.

Ето какво споделя актрисата за опитите си да забременее:

"Исках да забременея и опитвах през годините.Беше много труден път. Толкова много години се спекулираше с това дали съм бременна, дали искам да имам деца. Беше много трудно. През това време се подлагах на ин витро процедури, пиех всякакви чайове, изпробвах всичко. Бих дала всичко, някой да ми беше казал: "Замрази си яйцеклетки. Направи си тази услуга." Но когато си млад, не мислиш за тези неща. И ето ме днес. Вече нямам шанс да имам деца."

Дженифър споделя, че все пак не съжалява за начина, по който се е стекъл животът ѝ.

"Не съжалявам за нищо. Дори се чувствам облекчена, че вече нямам никакъв шанс да забременея. Няма го постоянното чудене дали ще се получи, дали мога да забременея. Вече не ми се налага да мисля за това."

Все пак споделя, че всичките слухове за евентуални нейни бременности са я наранявали дълбоко. Тя разкрива, че е преминала през изключително тежък период между 30-тата и 40-тата си годишнина. Изпитвала е страх, гняв и голяма тъга, но се радва, че животът ѝ е прелдожил тези изпитания. "Сега нямаше да бъда човека, който съм."

Актрисата разкрива и защо е решила да не споделя това, през което е преминавала през всичките тези години:

"Толкова дълго крих, че съм опитвала да забременея чрез ин витро. Пазех това нещо само за себе си, защото имах чувството, че ми е останало много малко лично пространство. Но в света се създават толкова лъжи, така че реших да кажа истината. Имам чувството, че излизам от някаква хибернация. Вече не искам да се крия."

Анистън говори открито и за брака си с Брад Пит и причините за раздялата им. 

"Хората си мислеха, че ме интересува само кариерата ми. Недай си боже да си успешна жена, която няма деца. Смятаха, че съпругът ми ме е напуснал, защото не съм му родила дете. Това са абсолютни лъжи. Нямам какво да крия."

На въпроса дали би се омъжила отново, Дженифър отговаря по следния начин:

"Никога не казвай никога, но нямам интерес да се омъжа. Иска ми се да имам връзка. Но кой знае? Има моменти, в които искам да се свия на кълбо и да кажа: "Трябва ми помощ". Би било хубаво да се прибера вкъщи след работа и там да има някой, в който да се сгуша и да му разкажа за тежкия си ден."

Анистън дори се просълзява в края на интервюто, когато говори за участието си в "Приятели" и влиянието, което сериалът все още има:

"Има хора, които казват, че сериалът ги е спасил, докато са се лекували от рак. Много хора са благодарни, че "Приятели" съществува. Целият екип се обичаме страшно много и се грижим един за друг до ден днешен. Това е история за хора, които говорят помежду си. В днешно време вече никой не говори."

Най-красивите моменти на Дженифър Анистън през годините

​​​​​

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти