Вижте новогодишните обещания на Цветана Манева, които трогнаха всички

цветана манева
Снимка: NOVA

Цветана Манева безспорно е една от актрисите, които винаги успяват да ни развълнуват със своето достолепно излъчване, емоционалност, искреност и талант. Малко преди да дойде новата 2024 година, обичаната българска актриса не изневери на себе си и отново успя да докосне онези специални кътчета от душата ни, да ни вдъхнови и възхити. 

В навечерието на Нова година Манева сподели своите 10 новогодишни обещания, прочетени от сцената. Във видео, разпространено в социалните мрежи, виждаме актрисата видимо развълнувана, докато чете своите намерения за 2024. 

Споделяме с вас пълния списък:

1. Да гледам по-малко телевизия и да чета повече литература. Светът е пълен с непрочетени прекрасни книги. И вие не го забравяйте!

2. Да казвам по-често „обичам те“ на любимите си хора. Не трябва да ни е срам, че обичаме някого. Това е повод за гордост и доказателство, че имаме сърца и души.

3. Да се науча да прощавам и да не ревнувам. Да мразиш е ужасно чувство и измъчва този, който го изпитва.

4. Да се опитвам да разбирам и тези, които не харесвам. Да се опитвам да приема онези, които не харесват мен.

5. Да се грижа за всички, които са родени след мен и да помагам на тези, които са нямали моя късмет.

6. Да не се ядосвам и да не плача за незначителни неща.

7. Да се забавлявам. Да се наслаждавам. Да съм благодарна за всеки момент от живота си, защото имам само един живот и той е абсолютно уникален.

8. Да не забравям, че щастието не е състояние на духа. То идва под формата на мигове, които трябва да ни стигнат за цялото останало време.

9. Да се смея и да разсмивам.

10. Да продължа да обичам, да се влюбвам и да предавам тези умения нататък. Да пазя любовта с всички позволени и непозволени средства. Защото само тя си заслужава всичко!

Искрените и изпълнени с емоция послания на акрисата докоснаха и разчувстваха хората.

"Любима актриса. Невероятен Човек. Още дълги години да ни носи радост и любов""Страхотно ❤️ обожавам гласа на Голямата Цветана Манева ❤️ Благодаря" и "Винаги има какво да науча от вас.Обичам ви", бяха някои от възторжените коментари към видеото с Цветана Манева.

Някои колеги на Манева, сред които актьорите Александра Сърчаджиева и Александър Сано, споделиха видеото с новогодишните обещания в своите профили, изрязявайки подкрепата си.

9 неща, които не знаете за голямата Цветана Манева

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти