Специално

40 години по-късно: 10 невероятни факта за филма "Господин за един ден"

д
Снимка: imdb

Ако трябва да изредим кои са най-добрите български филми създавани някога, то "Господин за един ден" (1983) с незабравимия Тодор Колев в главната роля безспорно ще бъде сред тях. Забавен, проникновен и дълбоко вълнуващ, филмът продължава да радва зрителите 40 години след премиерата му. 

Това е един от най-известните български филми, но въпреки това сме убедени, че не знаете всичко за него. А какво да се знае със сигурност има, защото историята около създаването на "Господин за един ден" е толкова невероятна, че само за нея може да се направи отделен филм. Днес ще ви запознаем с някои малко известни и интересни факти около създаването на "Господин за един ден", който можете да си припомните в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON

Специалната видеотека на EON изобилства от стари български филми като "Господин за един ден", а това е най-добрият начин да съчетаете доброто старо време с новите технологии и да изгледате тези класики по възможно най-достъпния и удобен за вас начин. 

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

А сега, нека да се върнем назад във времето и да надникнем към снимачната площадка на филма "Господин за един ден":

10 невероятни факта за филма "Господин за един ден"

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти