Специално

Какво става днес с децата актьори от любимите български филми?

филм
Снимка: imdb

Лятото и тичащите по плажа деца винаги ни карат да се сетим за един от любимите на малки и големи български филми - "С деца на море". Тази година споменът за филма, заснет всъщност доста преди да се родя, ме накара да се замисля какво всъщност се случва днес с малките актьори, останали в съзнанието ни завинаги като деца. Къде са днес Митко от "Куче в чекмедже", Пипси от "С деца на море" или пък Марко от "Изпити по никое време"?

Може да сме гледали тези филми десетки пъти, но някакси те никога не се провалят в задачата да ни забавляват и умиляват. Е, за щастие в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON успяхме да си припомним отново тези незабравими български класики. 

е
Снимка: imdb

В богатата видеотека можете да направите своя избор между някои от най-популярните и обичани български филми и да се върнете назад към златните години на родното ни кино. Ако изпитвате носталгия по отминалото време и търсите история, която ще ви въздейства, то със сигурност ще я откриете там.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Този поглед назад към времето може да се случи по най-удобния за вас начин - от комфорта на собствения ви дом и без да се съобразявате с програмата на телевизията. 

д
Снимка: imdb

Днес решихме да ви покажем какво се случва днес с децата актьори от три незабравими български ленти, които можете да откриете в ТВ платформата на EON.

Какво става днес с децата актьори от любимите български филми?

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти