Специално

Родена да омагьосва: 9 неща, които не знаете за голямата Цветана Манева

Името ѝ е синоним за класа, достойнство и талант. Тя е от онази рядка порода жени, които те респектират с присъствието си и на които можеш само да се възхищаваш. Зад гръба си има кариера на големия екран и на театралната сцена, на която може да се завиди, но най-важната ѝ роля в живота е тази на Цветана Манева - актрисата, коята обичаме и на която се възхищаваме. 

Заедно с Невена Коканова и Катя Паскалева тя е в тройката големи дами на българското кино и театър. Част е от златното поколение на родното ни кино, което ни даде едни от най-хубавите български филми. В богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON можете да откриете класиките "Дами канят", "Шведски крале" и "Басейнът" с нейно участие, както и по-новия "Далеч от брега".

Специалната видеотека на EON е мястото, където можете да си припомните някои от най-добрите роли на голямата ни актриса по възможно най-лесния и удобен за вас начин. 

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Днес ще ви запознаем с няколко не толкова известни факти за живота на Цветана Манева. Открийте ги в галерията ни:

9 неща, които не знаете за голямата Цветана Манева

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти