Специално

Вечната и святата: 7 изненадващи факта за живота на Невена Коканова

Известна е като "Първата дама на българското кино". Въпреки това тя никога не се е държала като първа. Всеки, който е познавал отблизо неповторимата Невена Коканова, може да потвърди, че това е една от най-земните и скромни актриси от златното време на родното ни кино. Отличава я не само неоспоримата ѝ физическа красота, но и душевната такава. Тя носи онова усещане за жена в истинския смисъл на думата.

Оставя след себе си безценно филмово наследство, а актьорската ѝ игра е като учебник за всички след нея. Вероятно сте гледали поне един-два нейни филма. В случай, че искате отново да се потопите в света на героините на Невена Коканова, то почти всички големи филми с нейно участие, сред които "Крадецът на праскови", "Тютюн", "Най-добрият човек, когото познавам" и "Отклонение", можете да откриете в богатата Видеотека VOD – част от ТВ платформата на EON.

Сигурни сме, че добре знаете коя е Невена Коканова, но днес сме решили да ви споделим няколко по-малко известни факта за бележитата българска актриса. Надяваме се те да ви накарат да я обикнете още повече и да ви послужат като вдъхновение да гледате нейните филми. Това можете да направите най-лесно и удобно като посетите специалната видеотека на EON.

Вижте пълна информация за пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM тук.

Открийте в следващата галерия няколко изненадващи факта за великата Невена Коканова:

7 изненадващи факта за живота на Невена Коканова

Внушителна видеотека в удобно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от абонаментите пакети на EON, на вашето дистанционно. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията според вашите интереси и предпочитания. Те са удобно разпределени в отделни жанрове. Каталогът се обновява непрекъснато, така че никога няма да скучаете. Филмовото удоволствие е гарантирано!

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти