И принцесите имат комплекси: неподозираните неща, които Даяна не е харесвала у себе си

Принцесите от книгите и филмите са мили и красиви, но в реалния живот дори и те не са перфектни. Короната и високият им статус не ги предпазват от саморазрушителни мисли за външния им вид.

Подобни комплекси не подминават и принцесата на Уелс - Даяна, една от най-популярните и обичани жени в историята, пише Bright Side.

От уебсайта се впускат в биографията на покойната кралска особа, за да разкажат за нейната несигурност относно собствения ѝ външнен вид и докажат, че дори принцесите са критични към себе си.

Една част от комплексите и психологическите проблеми на Даяна Спенсър най-вероятно се коренят в напрежението около неуспешния ѝ брак с принц Чарлз. Веднъж започнала да говори открито за токсичната си връзка, без да заблуждава света за семейното си щастие, принцесата започва да се бори с булимията и депресията, които я преследват дълго време. Ниската самооценка може да бъде изпитвана от всеки, но важното е да намериш силата да я победиш, както прави и Даяна.

Някои от чертите, които принцесата на Уелс не е харесвала у себе си, са по-видими, но за други не сме и предполагали – вижте кои са те в галерията!

Какво принцеса Даяна не е харесвала във външния си вид

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти