Натали след загубата в "Игри на волята" 5: "Познавам Ваня, възхищавам ѝ се"

Натали бе претендент за участие в Игри на волята – сезон 6, но не успя да се класира и загуби срещу опонента си Ваня – участничка от втори сезон на едноименното риалити и истинска жена воин.

Битката бе много силова и изморителна, но Натали успя да отговори на няколко въпроса, свързани с участието й.

Как се почувства, когато стъпи на Арената, какво е изпитала, като е разбрала, че се изправя срещу Ваня и какво не й е достигнало, за да спечели? Научете с нас:

ВЪПРОС: Как се почувства, когато стъпи на Арената?

ОТГОВОР: Когато стъпих на Арената бях доста притеснена, адреналинът беше много висок. Сърдечната ми честота също беше много висока, притеснявах се и нямах търпение да започне битката, която чаках цял ден.

ВЪПРОС: Гледала ли си участието на Ваня в предаването? Какво е мнението ти?

ОТГОВОР: Гледала съм втори сезон и участието на Ваня. Бих казала, че съм ѝ фенка, тя има много невероятни качества. Познавам я и извън игрите и ѝ се възхищавам.

ВЪПРОС: Как се почувства, когато видя, че ще се изправиш срещу нея?

ОТГОВОР: Когато видях Ваня, имах смесени чувства. От една страна знам какви са нейните качества, от друга страна се зарадвах, защото видях някой познат, което ме накара да се чувствам хем спокойна - хем притеснена, защото съм срещу нея.

ВЪПРОС: Как ти се стори племето на Амазонките?

ОТГОВОР: Амазонките ми се сториха доста симпатични. Някои от тях съм ги виждала. Смятам, че може да спечели жена, но моят фаворит не е в това племе. Моят фаворит е Цвети Станева. Смятам, че Цвети е доста физически подготвена.

ВЪПРОС: Какво според теб не ти достигна, за да спечелиш битката?

ОТГОВОР: В битката не ми достигнаха доста неща. Първо не ми достигна техника в плуването, затова бих наблегнала малко повече на него. Също така силови упражнения с тежести няма да е зле да правя повече и като цяло компонентите в битката не бяха моето нещо.

ВЪПРОС: Би ли се записала за участие отново?

ОТГОВОР: Да, бих се записала. Винаги може да пробваш. Ако се получи.

 

 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти