Не сте ги виждали такива: парти моментите от младостта на Уилям и Кейт

уилям кейт
Снимка: Getty, TikTok

Принц Уилям и принцеса Кейт живеят изтънчен и сдържан живот сега, когато са женена кралска двойка с три деца. Но някога и те са били на по 20 и са се забавлявали до зори из клубовете на Обединеното кралство.

Поредица от кадри, разкрити във вече изтрит клип в TikTok, представят кралската двойка в една светлина, в която малцина са ги виждали.

На снимките виждаме Уилям и Кейт като млади гаджета, които купонясват и танцуват из нощните клубове, а израженията им на някои от кадрите предполагат, че са вдигнали градуса на вечерта с няколко питиета в повече. 

Кадрите вероятно са заснети от папараци някъде около 2004-2005 – години преди двамата да сключат брак през 2011 г. 

Настоящите принц и принцеса на Уелс се срещат и започват да излизат заедно през 2002 г., докато са студенти в университета Сейнт Андрюс в Шотландия. Въпреки че се разделят за кратко през 2007 г., те скоро се събират отново. 

Уилям предлага брак на Кейт през 2010 г. и двойката се жени на следващата година. Останалото, както се казва, е история. Днес те са най-харесваните членове на британското кралско семейство.

„Когато за първи път срещнах Кейт, знаех, че има нещо много специално в нея, а след това разбрах, че вероятно има нещо, което искам да изследвам там, но в крайна сметка останахме приятели за известно време." – разказва принц Уилям в интервю след техния годеж през 2010 г. – „Това беше добра основа. Наистина вярвам сега, че да бъдете приятели [един на друг] е огромно предимство.“

Вижте тук дивите парти моменти от младостта на Уилям и Кейт:

Млади и диви: парти моментите на Уилям и Кейт

А нека си припомним тук една от последните им големи публични изяви, по време на коронацията на крал Чарлз III тази година (или около 20 години след снимките по-горе).

Вижте величествените Кейт Мидълтън и принц Уилям на коронацията на крал Чарлз

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти