Само по пламъци: Мирела от „Игри на волята“ с гореща фотосесия

Макар Мирела да напусна „Игри на волята“ миналата седмица, неочакваното ѝ отпадане продължава да предизвиква конфликти и разделение сред участниците.

След елиминационната капитанска битка, в социалните мрежи заваляха коментари чия е била вината за отпадането ѝ - на Джаферович, защото за втори път не успя да се бие като капитан, или на Лефтеров, че не я защити, излизайки вместо нея на арената.

► Обрат в „Игри на волята“: кой заби нож в гърба на Мирела?

Кой е крив и кой - прав, не става ясно, но е факт, че Лефтеров веднага я последва и беше следващият отпаднал участник, а вчера Джаферович най-накрая успя да излезе на арената за капитанска битка и дори победи Генчо, обирайки му всички грошове.

► Лефтеров пусна нова песен с много познати лица в клипа и скрито послание към Мирела?

От края на предаването чаровната танцьорка не спира да провокира в Instagram със сексапилни снимки и видеа и очевидно се е отдала на моделство и танцова кариера. Мирела редовно пуска и клипчета как танцуват за забавление с друг отпаднал участник - Илиян, който притежава не по-малко пластичност.

Последната ѝ провокация е гореща фотосесия, в която 21-годишната варналийка е облечена с черно сако на голо и е заобиколена от пламъци.

„Любими кадри“ гласи надписът, а последователите ѝ не пропуснаха да я похвалят в коментарите: „Изглеждаш предизвикателно секси“, „Прекрасна! Уникална фотосесия“, „Красавица“, „УАУ!“.

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти