Мики Рурк участва в мистичен трилър на Деси Тенекеджиева, Захари Бахаров се включва в „Мисията невъзможна“

Докато Мария Бакалова снима новия си филм „Електра“ в Италия и изигра ключова роля в предстоящата трета част на „Пазители на галактиката“, за нови български успехи в световното кино научаваме тези дни.

Мики Рурк ще участва във филма “The Wheels of Heaven” (или „Небесни колела“), продуциран от Деси Тенекеджиева и компаниите ѝ Black Sea Films и Nova Film. Снимките, протекли през изминалото лято в България и продължили в Лос Анджелис и Лондон, вече са приключили, съобщават от Deadline.

Филмът е по идея на Тенекеджиева и британецът Бен Чарлз Едуардс, който е и режисьор на “The Wheels of Heaven”. В сюжета младо момиче на име Ива среща очарователно по-голямо момче, което ѝ дава сили да се бори и намери своя път в живота, пише Deadline и разкрива още: „Но дали момчето, както той твърди, е падналият ангел Луцифер, изпратен да води Ива в нейната съдба да спаси човешката раса? Или той е заблуден и опасен млад мъж?“

В ролите на момичето и странника влизат младите български актьори Елена Иванова („Братя“) и Димитър Николов („Христо“, „Раят на Данте“). Героят на Мики Рурк е преподобни Бю Джаксън, а сред останалите имена са Джеф Бел („Рокенрола“, „Дива Мишена“), Малин Кръстев, Ованес Торосян, Михаил Мутафов, Светлана Янчева, Димитър Баненкин и др.

Деси Тенекеджиева се включва и пред камера като жена на име Мария, а миналото лято актрисата и продуцент сподели в Instagram кадър от снимачната площадка.

“Wheels of Heaven” е напрегнат трилър и на моменти трогателна история за съзряване; любовно писмо до дявола“, казва режисьорът Едуардс, а Тенекеджиева разказва:

„Достъпът до локации не само в родната ми България, но и в Лос Анджелис и Лондон наистина ще накара тази история да достигне до световна публика. Нашият талантлив актьор и изпълнителен продуцент Гари Стреч и култовият британски актьор Джеф Бел направиха силни изпълнения, а да имаме легендарния Мики Рурк като централна фигура в историята е сбъдната мечта.“

Междувременно стана ясно, че Захари Бахаров е станал част от екипа на „Мисията невъзможна: Пълна разплата – 2“. Официален коментар от актьора няма, но режисьорът Кристофър Маккуори открехна завесата с пост в Twitter, в който спомена име на двама други актьори и използва за хаштаг заглавието на филма.

„Споделяме една и съща съдба… Марчин Дорочински. Иван Ивашкин. Захари Бахаров. #DeadReckoning“, написа Маккуори към кадър, където на заден план виждаме носителя на „Икар“ и „Аскеер“.

Бахаров сподели скрийншот от публикацията в своя Instagram профил, където в коментарите получи поздравления от колеги като Весела Бабинова и Юлиан Костов.

По-наблюдателните забелязаха, че в края на май актьорът Иван Ивашкин е публикувал снимка с Марчин Дорочински и Захари Бахаров от филмова локация. Към кадъра тогава Ивашкин пише: „На британска земя се срещнаха поляк, българин и руснак. Звучи като начало на забавна история (и си е така). Но това е и финалът на втората снимачна седмица от проект, чието име все още не мога да назова.“

Участието във втората част на „Мисията невъзможна: Пълна разплата“ е пореден международен успех за 42-годишния Захари Бахаров, който преди това участва с епизодични роли в сериали като „Игра на тронове“, „Гений“, „Батист“, както и холивудски продукции, сред които „Двойна самоличност“, „Бягството“ „Пазители на Наследството“ и др.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти