Актрисите Мелани Грифит и Джейми Лий Къртис имат връзка?

мелани грифит джейми лий къртис
Снимка: Getty

В интернет пространството от известно време вървят упорити слухове за романтична връзка между актрисите Мелани Грифит и Джейми Лий Къртис. Двете дами са приятелки от повече от 30 години и винаги са споделяли колко се обичат и какво уважение имат една към друга.

В последните седмици самата Грифит подхрани съмненията, като качи няколко снимки с Къртис, в които я нарича "гадже".

Когато Джейми Лий Къртис спечели "Оскар" за най-добра поддържаща женска роля за филма "Всичко навсякъде наведнъж", Грифит веднага побърза да ѝ честити в социалните мрежи да признае, че много я обича: "Колко невероятна е моята приятелка Джейми Лий Къртис? Тя наистина е Всичко навсякъде наведнъж!. Обичам вечерите ни, разговорите ни, които обхващат всякакви теми за живота и любовта и провокират смях, сълзи и ценни моменти", пише още Грифит.

мелани грифит джейми лий къртис
Снимка: Getty

Според чуждестранните медии все повече последователи на двете актриси смятат, че между бившата съпруга на Антонио Бандерас и Къртис се е зародила истинска любов. А фактът, че нито едната от двете не е отрекла това, подхранва още повече слуховете за връзката им.

Разбира се, всичко това може да се дължи просто на голямо и силно приятелство между двете актриси. Предстои да разберем и да видим дали някоя от двете ще коментира темата.

Мъдростта на Джейми Лий Къртис

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти