На 63: Мелани Грифит тренира 3 пъти седмично и изглежда зашеметяващо (СНИМКИ)

Мелани Грифит
Снимка: Kanal3

Три пъти седмично, с личен треньор и с много мотивация – Мелани Грифит не оставя годините да я спират да се грижи за себе си или да я забавят по какъвто и да е начин!

На 63 тя отделя още повече време и усилия, за да поддържа фигурата си, отколкото преди и в центъра на това са редовните тренировки във фитнеса с личен треньор.

Актрисата сподели видео в профила си в Instagram, на което виждаме, че треньорът й обръща внимание на основните мускулни групи с упражнения за дупе, корем и ръце. Разбира се, не липсва и най-важната съставка на всяка добра тренировка – доза хумор и добро настроение.

Мелани не спира да провокира своите почитатели с по-разголени кадри, на които доказва, че възрастта за нея определено е само цифра.

Холивудската звезда се е омъжвала четири пъти за трима мъже - два пъти за Дон Джонсън и за Стивън Бауър и Антонио Бандерас.

Мелани Грифит се омъжи за Джонсън през 1976 г. Дъщеря им Дакота е на 28 години. Тя се роди през втория им брак, който продължи от 1989 г. до 1996 г. В промеждутъка Мелани Грифит беше омъжена за Бауър - от 1981 г. до 1989 г. Двамата имат син Александър на 32 години. От брака с Антонио Бандерас актрисата има дъщеря Стела на 21 години.

Актрисата признава, че е в добри отношения с бившите си съпрузи и още ги обича, но разкри, че не би се омъжила отново.

"Наистина не мисля, че бракът вече има някакво значение за когото и да било", казва актрисата пред сп. "Инстайл". "Особено ако си на 60, имаш четири деца и живееш както винаги си искал. Защо да се омъжвам? Бих искала да се влюбя и да имам връзка, но това не се случва. Продължавам да търся. Имах няколко любовници, но не и връзка".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти