"Закачаш се с грешната вещица": Меган Фокс избухна срещу политик, който обиди децата ѝ

Никога недейте да обиждате децата на една майка или гарантирано ще си навлечете нейния гняв. Със сигурност актрисата Меган Фокс попада сред онези майки, които са готови да направят всичко за децата си, за да ги защитят. Миналата събота 37-годишната актриса отвърна на политика Роби Старбък след коментари, които той направи за нея и децата ѝ от актьора Браян Остин Грийн.

Фокс публикува снимка в своя Instagram акаунт на оригиналната публикация в Twitter на политика, която представляваше снимка на Меган и трите ѝ деца, придружена от следния текст: „Това са синовете на Меган Фокс. Живеехме в една и съща затворена общност и децата ни играеха в парка. Видях как 2 от тях преживяха пълен срив, казвайки, че са били принудени от майка си да носят момичешки дрехи, докато бавачката им се опитваше да ги утеши. Това е чисто насилие над деца. Молете се за тях." Старбък твърди, че инцидентът се е случил преди пет години и че не е казал нищо публично, защото децата тогава са били малки и той е вярвал, че поведението на майка им ще "спре".

меган фокс
Снимка: iStock

Меган Фокс незабавно отговори на твърденията на Старбък. „Хей, @robbystarbuck“. Наистина не искам да ти обръщам това внимание, защото очевидно си преследвач на слава, но позволи ми да те науча на нещо...независимо колко отчаян може да станеш в даден момент да придобиеш богатство, власт, успех или слава - никога не използвай деца като трамплин за това или социална валута, особено със злонамерен и погрешен претекст. Използването на половата идентичност на детето ми, за да привлечеш внимание към твоята политическа кампания, те постави от грешната страна на Вселената." написа разгневената звезда.

Aктрисата добави: „Много пъти съм била изгаряна на клада от несигурни, нарцистични, импотентни човечета като теб и въпреки това все още съм тук. Закачаш се с грешната вещица."

Фокс и нейният бивш съпруг Грийн имат три деца – Ноа, на 10, Бодхи, на 9, и Джърни, на 6.

Малко след първоначалната публикация на Старбък, Грийн говори със сайта TMZ и спря фалшивите твърдения.

„Този човек, който се опитва да твърди, че това е вярно, е перфектен пример за някого с егоистични мотиви, който не се интересува от негативното въздействие върху връзката родител-дете.“ – каза Грийн за случая. 

През 2021 г. Фокс беше емоционална, докато говореше за подкрепата си към нейния син Ноа по пътя му към себеизразяване чрез облеклото и това как се е опитала да го защити от хулиганите.

„Ноа започна да носи рокли, когато беше на около две години, и аз купих куп книги, които донякъде се занимаваха с тези неща и с пълния спектър на това нещо. Някои от книгите са написани от транссексуални деца. Някои от книгите са само за това как можеш да си момче и да носиш рокля. Можете да изразите себе си чрез облеклото си както искате. И това дори не е нужно да има нещо общо с вашата сексуалност", каза тя по време на интервю за Glamour UK. "Така че, от времето, когато бяха много малки, включих тези неща в ежедневието им, така че никой да не се чувства сякаш е странен или различен."

Фокс добави относно подкрепата си за Ноа: „Въпреки това имам дете, което страда. Така че имам много притеснения за това, защото просто ми се иска човечеството да не е такова“.

Жената с най-красивото лице в света: Меган Фокс

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти