Приказката свърши: Вижте как Меган Фокс намекна за изневяра и раздяла с годеника си

Красивият любовен роман между актрисата Меган Фокс и рапъра Машин Гън Кели изглежда достигна своята финална глава. Горещата красавица намекна с кодирано послание причината за предполагаемо внезапно прекратяване на връзката ѝ с Кели - изневяра.

Това се случи само часове след като двамата присъстваха заедно на официално събитие по случай турнира "Супербоул" в Аризона. 

Фокс, която има връзка с 32-годишния рапър от юни 2020 г., публикува видео, в което изглежда изгаря писмо заедно с чанта. Тя също така качи провокативна поредица от селфита в компанията на неин приятел. 

erg
Снимка: Instagram

Кадрите бяха придружени от думите „Можеш да вкусиш нечестността/ цялата е в дъха ти“, което е текст от песента на Бионсе от 2016 г., "Pray You Catch Me", в която певицата пее за афера на нейния съпруг Джей-Зи.

След това 36-годишната актриса премахна всички следи от годеника си от своя профил в Instagram и престана да го следва, преди напълно да изтрие акаунта си. 

Наблюдателни фенове на Меган Фокс също забелязаха, че тя я започнала да следва Еминем преди да изтрие профила си, вероятно в опит да подчертае разрива в отношенията ѝ с Кели.

Между Еминем и Машин Гън Кели има вражда, която започна още през 2012, когато Кели написа, че Хейли, биологичната дъщеря на Еминем, която по това време беше на 17 години, е "страшно секси". Това изобщо не се понрави на Еминем. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Само преди четири дни Меган изрази публично подкрепа и обич към своя любим след раздаването на музикалните награди "Грами", където Кели беше номиниран в категорията за най-добър рок албум за "Mainstream Sellout". Рапърът в крайна сметка загуби от Ози Озбърн, но Меган го похвали за „смирението и зрелостта“ в дълъг пост. Тя написа, че да гледа как нейният годеник „става по-добър човек е неизмеримо по-удовлетворяващо преживяване" от това да го гледа как приема награда. 

Меган Фокс и Машин Гън Кели, чието истинско име е Колсън Бейкър, се сгодиха след по-малко от две години връзка в началото на миналата година. Актрисата и музикантът се запознаха през март 2020 г. по време на снимките на филма “Midnight in the Switchgrass“. След месеци на спекулации двойката потвърди връзката си през юни 2020 г.

Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на червения килим

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти