Меган Фокс се сгоди с нестандартно бижу и…пиене на кръв

Меган Фокс и Колсън Бейкър, познат най-вече като Машин Гън Кели, се сгодиха след по-малко от две години връзка.

35-годишната актриса и 31-годишният рапър обявиха новината в Instagram.

Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на червения килим

„През юли 2020 г. седяхме под това банианско дърво. Помолихме се за магия“, започва разказа си Фокс, която сподели видео от романтичното предложение за брак.

„Не съзнавахме болката, с която ще се сблъскаме заедно за толкова кратък, неистов период от време. Без да знаем за усилията и жертвите, които връзката би изисквала от нас, но опиянени от любовта. И кармата.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Актрисата пише още: „Някак си година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада и след като съм се смяла повече, отколкото съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него.

И точно както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да.

„...и тогава всеки пи от кръвта на другия“, завършва публикацията си Меган Фокс.

В своя Instagram профил рапъра Машин Гън Кели сподели датата на годежа им – 11 януари, и показа отблизо специалния пръстен. Бижуто е създадено специално за повода от британския дизайнер Стивън Уебстър.

Пръстенът включва смарагд, рождения камък на Меган, и диамант, този на Кели, „поставени върху две магнитни ленти от тръни, които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неясното сърце, което е нашата любов“, пише рапърът към видеото.

Актрисата и музикантът се запознаха през март 2020 г. по време на снимките на филма “Midnight in the Switchgrass“ (припомнете си го тук). След месеци на спекулации двойката потвърди връзката си през юни 2020 г., припомнят от Page Six.

Това ще бъде първи брак за Машин Гън Кели, който има 11-годишна дъщеря на име Кейси, и втори за Меган Фокс. Звездата има три деца от бившия си съпруг Брайън Остин Грийн, с когото бяха женени в продължение на 11 години.

Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на червения килим

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти