Меган Фокс във филма, който я запозна с новата ѝ любов, и още (Плейлистът на Edna #21)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Глътка лято

Създала фурор още преди да навърши пълнолетие, Lorde е готова да се завърне четири години след предишния си албум. През 2021 г. очакваме новата ѝ музикална колекция “Solar Power”, която беше обявена заедно с премиерата на едноименното парче. Зареден със слънце, лежерно настроение и свеж въздух, водещият сингъл ни инжектира с нетърпение за лятото, а клипът е олицетворение на всичко, което искаме този сезон.

Отново намерени

Maroon 5 също не бяха издавали нов албум от 2017 г. насам, но дългоочакваният им “Jordi”, кръстен на покойния им мениджър, излезе в петък. След като от групата последно чухме “Beautiful Mistakes” (припомнете си тук), новият им сингъл “Lost” е за спасяващата сила на любовта. Кадрите от клипа отговарят на хипнотизиращото звучене от парчето, а като омагьосващата сирена във видеото участва съпругата на вокалиста Адам Лъвийн – моделът Бехати Принслу.

Вдъхновение след буря

Тони Уотсън, известна повече като Tones and I, се отправя смело към първия си дългосвирещ албум, който вече си има име – “Welcome to the Madhouse”. Третият сингъл от него е “Cloudy Day”, а тук австралийката повдига духа ни с позитивни думи и мелодия, приканвайки да намираме слънцето и по време на облачни дни. Историята на песента е свързана с покоен приятел на изпълнителката, след чиято смърт тя трудно намира вдъхновение за нови песни.

КИНО

Драма от класа

Новият филм на Стивън Содърбърг ни отвежда през 1955 г. в Детройт, където група дребни престъпници са наети да откраднат документ. Докато целта се оказва нова автомобилна технология, а техният план се обръква сериозно, героите ще се започнат да си задават въпроси, най-важните сред които са кой ги е наел и каква е целта му. Криминалната драма “No Sudden Move” събира Дон Чийдъл, Бенисио Дел Торо, Брендан Фрейзър, Кийран Кълкин и др., и излиза на 1 юли HBO Max.

Възход и падение

Със силен грим и лицеви протези Джесика Частейн е неузнаваема в новата си роля като Тамара Фей Меснър – популярна водеща от 70-те и 80-те години, основала най-голямата религиозна телевизионна мрежа заедно със съпруга си Джим Бакър. Успешният им увеселителен парк и медийна империя обаче рухват, щом двойката е обвинена в измами и незаконни схеми. Как се стига дотам, ще разберем от септември, когато излиза “The Eyes of Tammy Fay”, в който гледаме още Андрю Гарфийлд като съпруга на героинята и Винсънт Д’Онофрио в образа на южняшки пастор и техен колега.

С риск за живота

“Midnight in the Switchgrass” е вдъхновен от действителната история на сериен убиец от Тексас. По петите му са Карл Хелтър и Ребека Ломбарди - агенти на ФБР, които обединяват сили с местния рейнджър Байрън Крофърд, тръгнал отдавна по следите на престъпника. Когато Ребека рискува да бъде отвлечена, за да разкрие самоличността му, останалите разполагат с броени часове да предотвратят смъртта ѝ. Филмът е дебют за Рандал Емет като режисьор, но ако го гледаме, то ще е заради Брус Уилис, Емил Хърш и Меган Фокс, която по време на снимките се запознава с настоящия си партньор Колсън Бейкър (или музиканта Machine Gun Kelly) – също с малка роля тук като един от заподозрените.

ОЩЕ

В „чантата“ на Салма Хайек

С нов филм, предстоящ да излезе това лято, не е учудващо да виждаме Салма Хайек по-често тези месеци. По повод „Бодигард на убийцата“ мексиканската актриса участва в рубриката на списанииe InStyle, което кара гостите си да разопаковат чанта с редварително подбрани предмети. Така например разбираме, че Хайек винаги носи у себе си черен шоколад и пръчка пало санто, която премахва отрицателната енергия. Безценното за киноманите тук обаче са кадри от първата роля на Салма в теленовела, озаглавена „Тереза“, а гвоздеят на шоуто се оказва совата Кери, домашен любимец на актрисата!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти