Меган Фокс коментира спекулациите за изневяра на Машин Гън Кели

Меган Фокс Машин Гън Кели
Снимка: Getty

Меган Фокс за първи път адресира своите отношения с Машин Гън Кели след бурна седмица на спекулации в медиите.

36-годишната актриса се завърна в Instagram, където по-рано бе изтрила всички свои публикации със своя годеник, а след това и целия си профил. Фокс сподели публикация, в която споделя, че във връзката ѝ с 32-годишния Колсън Бейкър, познат повече като музиканта Машин Гън Кели, не е имало трети човек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

„Няма никаква намеса на трета страна в тази връзка от какъвто и да е вид. Това включва, но не се ограничава до... действителни хора, лични съобщение, ботове с изкуствен интелект или сукуби“, пише Фокс.

„Макар че мразя да ви ограбвам от пускането на произволни неоснователни новини, които биха били много по-точно написани от ChatGPT (чатбот – бел. ред.), трябва да оставите тази история да умре и да оставите вече всички тези невинни хора на мира сега“, пише още тя.

Актрисата изтри профила си в Instagram миналата седмица часове след като сподели публикация, която намекна за потенциална раздяла между нея и Кели. В нея Фокс качи поредица от свои снимки и видео на плик, изгорен в огнище.

„Можеш да вкусиш нечестността/ цялата е в дъха ти“, написа тя към публикацията. Думите са цитат от албума на Бионсе от 2016 г. Lemonade, пословичен с това, че е посветен на болката от изневярат.

В коментар към публикацията един фен предположи, че Машин Гън Кели е изневерил на Меган с китаристката си Софи Лойд. По-късно представител на Лойд отрече да има нещо общо със слуховете.

По-рано миналата седмица източник на People заяви, че актрисата е „много разстроена“ от Машин Гън Кели след конфликт през уикенда на Суперкупата по американски футбол. Източникът сподели, че актрисата не е поддържала отношения с годеника си след спора.

„Меган е много разстроена. Те се скараха през уикенда и Меган не иска да говори с него“, твърди източникът. „Те не са отменили официално годежа, но Меган свали пръстена си“, добави той, отбелязвайки, че макар двойката „да е имала проблеми в миналото, този път нещата изглеждат доста сериозни“.

Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на червения килим

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти