Меган Фокс отново е в България! Актрисата ще се превърне в робот-убиец в нов филм

Една от най-атрактивните жени в света на киното отново може да бъде забелязана в България. Актрисата Меган Фокс е пристигнала този уикенд в София, а причината е започването на снимките на нов филм с нейно участие в Киноцентър Бояна.

Красавицата е била настанена в един от най-елитните хотели в столицата. Майката на три деца е пристигнала без гаджето си, рапърът Machine Gun Kelly, който най-вероятно ще дойде да я посети по време на снимките, пишат от Телеграф.

Меган Фокс ще изиграе ролята на зъл робот във филм, продуциран от „Милениум медиа“ с работно заглавие Subservience („Подчинение“). Главната мъжка роля ще бъде поверена на италианеца Микеле Мороне, придобил голяма популярност от филма „365 дни“ и сериала „Медичите“.

Мороне също вече е у нас и работи усилено по сценария на филма заедно с режисьора Ес Кей Дейл, който преди две години снима хорър с Мегън Фокс отново в студията на „Ню Бояна Филм“.

В „Подчинение“ Меган Фокс ще играе жена робот, която е взета от самотен баща (в ролята Мороне) да поддържа домакинството и се грижи за детето. В един момент обаче, изкуственият интелект решава, че грижите не стигат и започва да убива. Филмът „Подчинение“ трябва да е готов за фестивала в Кан през май, където е включен в програмата за продажби още преди да е готов.

Влюбените Меган Фокс и Машин Гън Кели на червения килим

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти