Без лукс и блясък: ето как Мария Бакалова запозна родителите си с Валери

Свикнали сме да свързваме холивудските звезди с излишно разточителство, лукс и демонстрация на звезден статус. Оказа се обаче, че актрисата Мария Бакалова не се срамува да се покаже в съвсем обикновена светлина, а поводът за това беше особено приятен - запознанството на приятеля ѝ Валери Григоров с нейните родители.

Бакалова събра в Бургас любимия си Валери, майка си и баща си и сподели няколко кадъра от срещата. От снимките се вижда как четиримата разпускат и се радват на последните летни дни в морския град.

d
Снимка: Instagram

На един от кадрите Мария и Валери се гушкат щастливи в Морската градина на Бургас, а на другия са в заведение с родителите на актрисата.

От снимката виждаме, че Мария не е избрала някое луксозно място, а напротив - обикновена механа, с изтъркани дървени маси.

Феновете веднага похвалиха Бакалова, че не страда от звездомания и хапва на места, където всеки може да си позволи да седне и да се почерпи.

d
Снимка: Instagram

Звездната двойка пристигна у нас преди няколко дни от Париж, където прекараха няколко романтични дни. Това лято актрисата се е отдала на любов и пътешестване. Очаква се обаче през есента да отпътува за чужбина и да се захване отново за работа и снимки по нови продукции, а нищо чудно и любимият ѝ да я последва.

По всичко личи, че връзката между Мария Бакалова и Валери Григоров е доста сериозна. Звездната актриса вече се познава със семейството на Валери. Още в началото на годината се запозна с майка му Мария Гроздева и с баща му.

Романтика във Велинград: Мария Бакалова и Валери Григоров

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти