Без звезден блясък: Лошите снимки на известните, които не искат да виждате

zwezdi
Снимка: Getty

Свикнали сме да виждаме звездите в най-добрата им светлина - облечени в скъпи рокли и костюми, с грим и с ослепителни усмивки, фотогенични и харизматични професионалисти, които изглежда, че живеят в съвсем различен свят от нашия. 

Всичко това обаче е добре подхранвана от медиите илюзия. Нужно е да си припомняме отвреме-навреме, че звездите са съвсем нормални хора, които, когато не са на някое лъскаво събитие, правят съвсем нормални и ежедневни неща.

И Том Круз носи анцузи и тениски, и Ева Лонгория се реди на опашка, за да си купи хот-дог, и на Джулия Робъртс ѝ се случва да се прозява с широко отворена уста. 

Докато всичко това се случва, известните личности са лишени от ореола от блясък, който иначе кръжи около главите им. Папараците, чиято задача явно е да ги представят в лоша светлина, всъщност ги правят дори по-симпатични, защото по този начин можем да се припознаем в тяхно лице. 

Представяме ви поредица от лоши снимки на звездите. С тези кадри не целим да им се присмеем, а да ви покажем, че всички ние всъщност си приличаме повече отколкото предполагаме и е излишно да се сравняваме. Защото, признайте си - и вие имате такива снимки.

Лошите снимки на известните, които не искат да виждате

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти