Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун

Вяра Иванова

Те може да не са минали под венчилото и да не са си давали обети, но от повече от 30 години Голди Хоун и Кърт Ръсел си казват "Да" всеки ден и това означава много повече от всяка сватба. И може би точно избягването на брака, е тяхната тайна за истинска любов, тъй като и двамата имат предишни провалени бракове.

Голди, която е родена през 1945 г., започва кариерата си като кокетна, забавна блондинка в комедийното шоу Rowen and Martin’s Laugh-In, а по-късно си печели редица роли във филми, откроявайки се като актриса с богато чувство за хумор. През  1969 година печели награда на Академията за участието си във филма Cactus Flower.

Вдъхновяващи цитати на Голди Хоун

Но един друг филм се оказва по-съдбовен за актрисата. Филм, който не е толкова добре познат, но и донася нещо изключително важно - познанството с Кърт Ръсел. Двамата се срещат на снимчаната площадка през 1968 г., но същинската им любовна история започва цели 15 години по-късно.

голди хоун кърт ръсел
Снимка: Getty/Gulliver

За тези 15 години Голди се омъжва два пъти - първо за актьора и режисьор Гъс Триконис, а след това за певеца Бил Хъдсън, от който ражда две деца - Оливър и Кейт, които също стават актьори.

През това време кариерата на Голди достига своя връх, а през 1983г. пътищата им с Кърт отново се преплитат, когато са избрани да си партнират във филма Swing Shift. Точно тогава искрите започват да прехвърчат и дамата са неразделни от онзи момент насам.

В свое интервю Голди споделя чувствата си към Кърт:

"Ние сме влюбени. Всяка сутрин се събуждам и се радвам, че той е до мен. Носи ми кафе, аз го целувам. Обичам се, истински. Караме се като всички останали хора, но не можем да си представим да изживеем животите си с някой друг."

голди хоун кърт ръсел
Снимка: Getty/Gulliver

Кариерата на Кърт започва още като дете, а през 1970г. той започва дългогодишна поредица от участия в семейни филми на Дисни. Запознава се с първата си съпруга Сюзън Хъбли на снимачната площадка на филма Elvis. Двамата имат един син, Дейвид. Двойката е в процес на развод, когато съдбата връща Голди обратно в живота на Кърт. Синът им Уаят се ражда три години по-късно.

През годините и двамата са много заети с кариерите си, но това прави любовта им още по-силна, а тях двамата още по-близки. Въпреки това, те споделя, че непрекъснато ги питат кога ще се оженят.

В свое интервю Кърт Ръсел споделя следното:

Разбирам защо ми задават този въпрос, бракът е голяма институция, но ние не смятаме, че ни трябва такъв символ, за да се чувстваме семейство. Бракът е хубаво нещо и може би някой ден ще се оженим, но за момента нямаме такова желание. Ако случайно го направим, то ще бъде в много тесен кръг, без излишна суета и фанфари.

голди хоун кърт ръсел
Снимка: Getty/Gulliver

Днес и двамата сe радват се на внуците си, а любовта им е по-силна от всякога. Те са същински пример за това, че любовта играе по свои собствени правила и не е нужно да я слагаме в рамки. 

Всяка сутрин се събуждам и мога да избирам. Не се чувствам в капан. Мога да избера да го обичам или да не го обичам. Мога да избера дали да съм там или да не съм. И това ми харесва. Харесва ми, че в живота ми има човек, към когото имам отговорности. С него се старая да съм най-добрата си версия, а той се отнася по същия начин към мен, споделя Голди пред Опра.

Вдъхновяващи цитати на Голди Хоун

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти