Кремена Халваджиян: И двамата с Маги сме имали обожатели, но нищо не ни е разклатило

Може да е клише изразът, че зад всеки успял мъж стои една жена, но и най-големите скептици понякога трябва да признаят колко сила, мъдрост и подкрепа може да даде една жена на своя съпруг.

Днес пред Мон Дьо в предаването „Събуди се“ застана Кремена – жената до един от най-успешните продуценти в България Маги Халваджиян. И тя е всичко друго, но не и сянка на своя съпруг.

Най-неверният мит за Кремена е схващането, че е стилист само защото е "жената на продуцента". 

"За съжаление повечето хора мислят, че ние сме се родили на задната седалка на скъпа кола със златен биберон в устата, а далеч не е така", разсъждава тя. 

"Аз не съм ги имала винаги парите. Ние сме си минали по пътя - нямахме пари и за кафе в един период. От нищо не ме е срам. Нямането ме е научило на имането."

Кремена е бунтарка от малка. Признава, че никога не я е вълнувало как я коментират хората и е непримирима пред мързела, наглостта и несправедливостта. Не крие, че живее в миналото и понякога ѝ се иска да избяга от действителността в България.

"Аз съм човекът носталгия, смятай колко ми е трудно в тези пластмасови времена", обяснява Кремена, която понякога се замисля дали да не заживее в чужбина със семейството си. 

Кремена говори откровено и за брака си и изпитанията, които с Маги са преживели заедно. Безспорно най-тежките им моменти са тези, в които загубват бащите си. 

През годините и тя, и съпругът ѝ са имали обожатели, но Кремена е щастлива, че в този аспект бракът им не е бил подлаган на изпитания, които да го разклатят. 

"Да не мислиш, че е нямало женички, които да са били така завладени от него...", спомня си Кремена. 

Тя разкрива, че Маги е много деликатен човек и понякога се е налагало самата тя да му каже, че някоя жена има очаквания от него или флиртува.

"Аз се радвам, когато той се чувства ухажван по някакъв начин, той е харесван и обичан. Няма как да не е така", обяснява Кремена и разкрива, че човек така или иначе може да изневери, ако е решил.

"Ние сме вече толкова години заедно, че не си представям такова нещо", добавя тя. 

Какво още сподели Кремена Халваджиян в едно от редките си, но изключително откровени интервюта, разберете от видеото горе. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти