Дара Екимова в най-искреното си интервю: защо връща годежния си пръстен и коя е тайната, която пази

Тя е само на 21 години, но вече е една от най-популярните певици на поп сцената в България. Създава хит след хит с привидна лекота и е определяна за "следващото голямо нещо в българската музика". Дара Екимова доказа, че сама кове успеха си и има силата да се справи и с най-големите предизвикателства. Но най-впечатляващото нещо за нейната възраст не е толкова успехът ѝ в музиката, колкото голямата ѝ мъдрост, която идва с цената на много житейски уроци. 

В най-искреното си интервю до момента Дара Екимова разкри пред Мон Дьо в предаването "Събуди се" кои са нейните демони, кои са нещата, които я спасяват и къде се намира в момента по пътя си към нейното по-добро Аз. 

Миналата година младата изпълнителка открито започна да говори за вътрешния си свят - за своята тъмна страна, в която живеят опустошителни емоции, страдания и меланхолия.

"Демоните ти много обичат самотата. Те те изяждат", споделя Дара за този труден период, в който признава, че е нямала желание за живот.

Дара, която беше част от миналогодишния сезон на предаването за имитации "Като две капки вода", сподели, че този период е бил голямо изпитание за нея и преценката ѝ за себе си. 

"Розовият балон се спука. Понякога губиш реална представа за себе си, защото си прочел хикс коментара, които ти казват, че имаш голямо чело или защо е тромава, защо е дебела, защо не пее перфектно, защо постоянно я набутват. Много ме заболя. И се чувствах недостойна да живея."

Дара не крие, че най-тежките ѝ моменти са я довели и до хранително разстройство. 

"Спрях да се храня, защото смятах, че не заслужавам да ям. Издържала съм повече от 24 часа. Всеки залък, който сложа в устата си беше...вина," разказва тя. 

Певицата не споделя на най-близките си хора, дори на майка си Ива Екимова, за вътрешната си борба, за проблемите с храната, за мислите за смъртта. 

Дара обяснява скриването на тази информация от майка си така: "Защото тя е преживяла загубата на най-любимият си човек и бащата на детето ѝ. И просто си представям, ако собственото ѝ дете започне да ѝ говори за това как няма желание да живее."

Разкрива, че с майка ѝ си приличат много по способността им да обичат силно. 

Пред Мон Дьо певицата споделя, че най-щурото нещо, което е правила в името на любовта, е да каже "Да", без да е готова за това. "Да, аз казах "Да", но към днешна дата не съм сгодена, защото направих грешката да бъда честна", казва Дара. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

Дара съобщава прекалено рано за годежа си пред медиите и след това съжалява за спонтанното си решение. "Пръстенът автоматично стана символ на гадостта, която се изписа. Всеки път, в който си го сложа - демон. Свалих пръстена и казах "Знаеш ли какво, много те обичам, но аз не съм готова за това."

За щастие човекът до нея приема свалянето на пръстена с разбиране. 

"Слава Богу, той е доста разбиращ и изключително търпелив с мен. Даже моите приятели ми казаха "Пази си го, защото трудно някой ще те изтърпи така". Затова съм му много благодарна и признателна, защото той знае, че аз имам травми. Той познава моите рани много добре и знае, че той не е проблема и може да вярва, че аз го обичам благодарение на много други неща." 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти