Барбара Стрейзънд със скандално разкритие: "Крал Чарлз беше влюбен в мен"

барбара стрейзънд крал чарлз
Снимка: Getty

Актрисата и певица Барбара Стрейзънд разкри доста любопитен факт в своя мемоар, който излезе съвсем скоро. В книгата си "My Name Is Barbra", актрисата разкрива, че преди години крал Чарлз е признал, че я харесва и запленен от нея.

Стрейзънд разказва, че приятелството между двамата започва през 1974г. в Лос Анджелис. А източници разкриват, че Чарлз е имал нейн плакат в общежитието си в униврситета Кеймбридж.

"Принцът беше изключително чаровен, когато ме посети в студиото, но честно казано беше трудно да проведем нормален разговор, защото около нас имаше над 50 фотографа, които ни снимаха", пише в книгата си Барбара.

Тя твърди, че невинното запознанство и приятелският разговор бързо прераснали в нещо по-скандално.

"Пиех чай и го попитах дали и той иска... и в този момент бъдещият крал на Англия отпи от чашата ми, което очевидно бе някакъв прецедент. Когато британската преса писа за това, го описваха като международен инцидент", спомня си актрисата.

"Не знаех какво друго да му кажа и просто се чудех как мога да се върна обратно на работа, всички музиканти ме чакаха. Опасявам се, че не бях толкова възпитана, колкото се предполагаше."

"Фактът, че и двамата с принц Чарлз бяхме доста срамежливи, но си паснахме веднага и усетихме връзка помежду си... това беше началото на едно неочаквано приятелство."

И ето тук разказът на Барбара става още по-любопитен:

"Седях си в леглото и Рената (нейната асситентка) тъкмо беше дошла, за да говорим. Тогава някой почука на вратата и влезе жена, говореща със страхотен британски акцент. Тя носеше поднос с английска закуска, а ние започнахме да се възхищаваме на красивите чинии и на хубавата храна. Тогава в стаята ми влетя и едно малко куче, порода Джак Ръсел и започна да подскача около мен."

"След малко на вратата на стаята ми се почука отново. И този път самият принц Чарлз надникна зад нея и попита: "Дали случайно кучето ми е тук?". Оказва се, че е търсил кучето си Тига из цялата къща, а когато видя, че подскача в краката ми каза: "Очевидно имаш още един фен, защото това куче никога не ме изпуска от поглед."

Самият крал Чарлз коментира по-късно, че много харесва Барбара Стрейзънд. В биографичната книга "The King: The Life of Charles III", биографът Кристофър Андерсън цитира думи на Чарлз по адрес на Стрейзънд:

"Хората ме гледат изненадано, когато им кажа, че тя е безумно привлекателна и излъчва страхотен сексапил"

Биограгът разкрива, че след дипломирането си от Кеймбридж, Чарлз е свалил снимката на Стрейзънд от стената в общежитието си и я е сложил в стаята си в Бъкингамския дворец.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти