Кралска диета: странната причина крал Чарлз да не обядва никога

Като се има предвид, че крал Чарлз III има достъп до талантливи кралски готвачи, е лесно да си представим, че храненето в Бъкингамския дворец е изключително изискано. 

Ако си представяте маси, отрупани с многобройни ястия и най-хубавите сребърни прибори, може би ще се изненадате да научите, че монархът има изключително скромен подход към храненето си, като предпочита домашно отгледани зеленчуци, ядки и яйца от кокошките в Хайгроув Хаус.

Наскоро бивш ръководител на уелския кулинарен екип, потвърди една от известните странности на краля в храненето, като разкри, че той хапва варено яйце с всяко хранене.

"Крал Чарлз не обича шоколад, не обича кафе, нито пък чесън. Така че трябва да вземем предвид тези неща, когато създаваме меню за него". Кралят изисква салата за всяко хранене - и тази салата е много прецизна.", обясни той.

„Чарлз е почитател на "coddled egg" - варено яйце, което се готви само около две-три минути, и необичайният деликатес винаги е бил в менюто за него. Обикновено едно меко рохко яйце отнема около пет минути. Така че представете си това варено яйце... то ще бъде много, много рохко."

Днес ще ви разкрием кои са предпочитаните закуски на крал Чарлз, любимите му вечери, особените му искания по време на хранене и единственото ястие, което никога не яде... и защо никога не обядва:

Кралска диета: Ето любимите храни на крал Чарлз

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти