Крал Чарлз е горд собственик на нудистки плаж

Освен притежател на безценни произведения на изкуство, оказва, че Чарлз Трети има собствен плаж, и то нудистки.

Той се намира във Фрейсторп, Източен Йоркшир, където голото къпане е разрешено до забрана през 1994 г. Но очевидно сега наемът на плажа е върнат на Короната (очевидно във владение на крал Чарлз).

Според The Sun „ръководството от името на краля“ твърди, че голотата на въпросния плаж „не е изрично разрешена“, но също така „не е забранена“.

Или както поетично се изразява изданието: „Кралят отмени забраната за нудистите да излагат своите кълба и скиптри на един от неговите плажове.“

The Sun разговаря с няколко плажуващи  „голи скитници“) един от които споделя: „Разумни хора като крал Чарлз осъзнават, че няма нищо лошо в обикновената публична голота. Изобщо никога не е трябвало да има забрана, защото има воайори и натуристи не е едно и също.”

Както и да е, друг фен на нудизма коментира: „Истинските натуристи са разумна група, която възприема прагматичен подход към ситуациите. Ние винаги взимаме предвид потенциала да разстроим другите.”

Редки снимки на крал Чарлз Трети като дете

Определено кралската благословия за нудизъм е по-добрият вариант от това да освободиш близки приятели на покойната кралица Елизабет от дългогодишния им дом, отбелязва Cosmopolitan. В новата биография „Придворни“ (“Courtiers”) авторът Валентин Лоу разказва как Анджела Кели, гардеробиерка и приятелка на Елизабет Втора, научава от Чарлз, че вече не може да живее в къща в парка Уиндзор.

Както каза източник на биографа: „Анджела не беше любимка на всички, но въпреки това кралят нямаше желание да я види бездомна. Оставам с впечатлението, че кралят просто не е искал да живее в съседство с нея.“

Монархът все пак е предложил да ѝ закупи дом край Шефилд, за да бъде тя близо до внуците си. Самата Анджела публикува снимка в своя личен Instagram профил по повод изнасянето си от Уиндзор. „Приготвям се за сбогуване. Най-после се местя в новия си дом, който най-накрая ще мога да наричам Собствен дом ♥️“, написа тя.

Животът на крал Чарлз Трети пред камерите

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти