Корицата на Меган Маркъл, която разгневява Двореца още преди годежа с принц Хари

Вълнението на Меган Маркъл да краси корицата на списание Vanity Fair през октомври 2017 г. се разсейва почти веднага след като броят се появява по будките и предизвиква възмущение както от кралското семейство, така и от самата актриса.

Това разбираме от новата книга на кралския биограф Том Бауър, „Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите“. В откъс от нея, публикуван от The Times of London, британският автор обяснява, че Маркъл е получила изрични инструкции какво може и не можех да спомена за нашумялата история.

Меган Маркъл по червения килим преди да стане херцогиня

Бауър, виден разследващ журналист в Обединеното кралство, твърди, че на бъдещата тогава херцогинята на Съсекс са дадени стриктни заповеди да страни от няколко чувствителни теми: Доналд Тръмп, расовия ѝ произход и връзката с принц Хари. Всъщност Бауър твърди, че PR екипът на Хари е настоял принцът да не бъде споменаван в интервюто, разказва Entertainment Tonight.

Смята се, че вместо това материалът е трябвало да се съсредоточи върху филантропската дейност на Меган и 100-ия епизод на нейния хитов сериал „Костюмари“. Но при неизбежен въпрос за връзката си с Хари актрисата отговаря: „Ние сме двойка. Влюбени сме“.

Когато броят на списанието излиза, заглавието от корицата е: „Тя е просто луда по Хари! Меган Маркъл и внезапният блясък на прожекторите заради това, че си момиче на принц Хари.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Според Бауър Това заглавие очевидно предизвика гнева на Меган и внася хаос в Бъкингамския дворец. В книгата, която предстои да излезе на 21 юли, Бауър обяснява, че Меган отприщва гнева си върху своите PR-и в САЩ - компанията за връзки с обществеността Sunshine Sachs, която също предварително излага изискванията си към Vanity Fair пределно ясно. Пред журналистите обаче се появява пречка.

„Sunshine Sachs изиска списанието да удовлетвори изискването на Меган да бъде представена като филантроп и активист, без да обмисли един проблем: при стриктното си проучване Vanity Fair не успява да намери доказателства за нейната глобална филантропска дейност и активизъм“, пише за Меган биографът.

Що се отнася до кралските особи, според автора на книгата интервюто им създава категорично мнение за Маркъл.

„Интервюто предизвика сензационни реакции“, пише Бауър. „Меган беше използвала връзката си с Хари, за да рекламира себе си. Холивудизацията на кралското семейство подпечата съдбата на Меган като годеница на Хари.“

Имаш ли Меган Маркъл в семейството? Ето как да я разпознаеш и за какво да внимаваш

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти