Имаш ли Меган Маркъл в семейството? Ето как да я разпознаеш и за какво да внимаваш

меган маркъл принц хари люлин
Снимка: iStock/Getty

Колкото и да се успокояваме, че до великденските празници има време, с всеки изминал ден се приближаваме все по-близо до тях. Макар и в повечето случаи това да е период на топлота, взаимност и отдих, често ги посрещаме с високи очаквания, които не се оправдават. А като добавим и семейните събирания с роднини, някои от които не се отразяват добре на емоциите ни, нивото на стрес рязко се увеличава.

Отстрани всяко семейство изглежда идеално. За съжаление, прекрачиш ли неговия праг, нещата не са така перфектни... А конфликтите са неизбежни, особено ако на трапезата има нарцисист.  

Меган и Хари със сигурност не могат да ни оставят равнодушни. Някои мислят херцогинята за съвременната икона на феминизма и жертва на монархията, други - за нарцисист и манипулатор. Някои възприемат херцога като новия стандарт за перфектен мъж, други - за слабохарактерен и лишен от кой знае какви качества бивш член на кралското семейство. Едно обаче е сигурно - те са сред най-коментираните личности в последно време. И все пак, ние не искаме да взимаме страна, а да изследваме нещата отстрани и да научим по нещо ново за самите себе си.

Каквото и да си говорим, нарцисистът си е нарцисист. Независимо дали е кралска особа, президент, ядрен физик или твоят втори братовчед, той ще използва едни и същи инструменти, за да постигне целта си. И колкото по-бързо се научите да разпознавате това поведение, толкова повече главоболия ще си спестите. Вижте как в нашата галерия:

Имаш ли Меган Маркъл в семейството? Ето как да я разпознаеш и за какво да внимаваш

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти