Меган Маркъл е излъгала и за възрастта си? Кралски експерт ни дава сериозна причина да се съмняваме

меган маркъл
Снимка: Getty

Няма да се уморим да повтаряме, че възрастта е само цифра. Пък и в Холивуд се намират не един и два пример за двойки с голяма възрастова разлика между по-млад мъж и по-възрастна жена.

Можете да видите най-ярките примери в нашата галерия:

И жените го могат! 5 звездни двойки с голяма възрастова разлика

Когато обаче се опитваш да скриеш информация за себе си или да разпространиш неверни твърдения, има проблем. 

И така, официалната възрастова разлика между Меган и Хари е 3 години – тя е родена на 4 август 1981 година (40 години), той - на 15 септември 1984 година (37 години). Дали обаче това е истината?

► Защо Меган Маркъл постоянно гледа към камерата? Експерт по езика на тялото дава смущаващо обяснение

Всичко започва през февруари тази година, когато Меган печели дело срещу таблоид. Херцогинята на Съсекс обвинява изданието, че е накърнило неприкосновеността на личния ѝ живот и авторските ѝ права, публикувайки откъси от нейно писмо до отчуждения ѝ баща след сватбата ѝ с принц Хари през 2018-та. В него Меган е призовала Томас Маркъл да спре да говори и лъже в медиите за отношенията им.

Документите, които актрисата е предоставила в съда обаче повдигат няколко важни въпроса.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото

Кралският биограф Анджела Левин разпространи твърдението, че в един от имейлите, адресирани от адвокатите на Меган и предоставени като доказателство в съда, пише, че „Дория (майка ѝ) напуска Том (баща ѝ), когато Меган е на 2 години“, като по това време „другите ѝ две деца са на 15 и 17 години“. До този момент достоверността на тази кореспонденция не е била отречена.

► Как да прелъстим и манипулираме всеки мъж (5 урока, които научихме от Меган Маркъл)

Ако не сте добри по математика, ще ви спестим неприятните дребни изчисления: Меган е била на 2 години, когато сестра ѝ Саманта е била на 15. Това означава, че между двете има 13 години разлика. 57-годишната Саманта е родена  през1964-та, т.е. Меган е на 44 години.

В интервю през далечната 2015-та актрисата споделя, че са я принуждавали да лъже, че е по-млада в името на кариерното си развитие, защото в Холивуд жените сякаш „имат срок на годност”:

Винаги ме съветваха: „Не издавай годините си”. Аз съм на 33 и нямам проблем с това. Ако на някого това не му харесва, това е негов проблем, не мой.

Разбира се, на този етап нищо не е доказано. Нещо повече, откакто Меган и Хари са официално двойка, таблоидите се състезават за опетняването на имиджа ѝ. Ако проследим обаче разкритията през изминалата година, нещо ни навежда на мисълта, че има нещо нередно и смущаващо в нейното поведение.

Принц Хари и Меган Маркъл на червения килим в Ню Йорк

Първо, по време на разговора принц Хари и Меган Маркъл споделиха пред американската водеща, че са се венчали тайно 3 дни преди кралската сватба, но това не е съвсем вярно. Церемонията, състояла се три дни преди официалното събитие, „не е била сключване на брак“, а „церемонията“ с архиепископа на Кентърбъри в двореца „Кенсингтън” не е била нищо повече от частен разговор и „размяна на лични клетви”. 

► Какво се опита да постигне Меган Маркъл с тази рокля и защо не ѝ се получи

Второ, пред британското правосъдие херцогинята призна, че е предоставила информация на авторите на неофициална биография за нея и съпруга ѝ принц Хари, противно на това, което по-рано е посочила в делото:

„Признавам, че г-н Кнауф е предоставил информация на авторите, и че е направил това с мое знание, признава Меган, добавяйки, че обемът на информацията, която той е споделил по негова преценка“, е неизвестен. „Извинявам се на съда, че не си спомних за това по-рано“, продължава херцогинята на Съсекс.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти