Уау, Кейт Мидълтън вече не изглежда така: вижте свежата ѝ промяна!

След почивка през август принцесата на Уелс се завърна към работните ангажименти, и то с промяна във външния си вид.

Кейт Мидълтън посети мъжки затвор в Съри по-рано тази седмица в качеството си на патрон на The Forward Trust – благотворителна организация, която подкрепя осъдени за справяне със зависимости. Принцесата разговаря с местни затворници и научи как семействата посещават своите близки там.

Посещението се състоя по случай предстояща седмица, посветена на информираност относно пристрастяването, която ще се проведе от 28 октомври до 4 ноември.

По време на ангажимента си принцеса Кейт отново изглеждаше стилна без усилия. За появата си съпругата на принц Уилям носеше стегнат костюм с панталон в наситен тъмносин нюанс, който тя съчета с обувки в същия цвят и кремав топ.

Друго, което направи впечатление, беше видимата промяна в прическата на принцесата. Изглежда, че Кейт Мидълтън се е поддала на актуалната прическа за сезона, залагайки на бретон тип завеса в седемдесетарски стил. Косата ѝ бе оформена на вълни и разделена на среден път.

Вижте снимки в галерията:

Кейт Мидълтън с нова прическа

Кралските фенове бързо усетиха промяната във визията на Кейт. В Twitter един потребител пише: „ОБИЧАМ новата прическа на Кейт с бретон тип завеса, която е толкова актуална днес. Тя наистина ѝ отива!“

Друг коментира: „Уау. Принцесата на Уелс изглежда толкова добре днес“, докато трети се включва: „Новата ѝ коса изглежда нереална“.

Дългата, гъста и добре оформена коса на Кейт Мидълтън е нейна запазена марка, достойна за истинска принцеса.

Най-добрите прически на Кейт Мидълтън

Макар и не толкова осезаема, промяната във визията ѝ се забеляза при поява във Франция през изминалата събота за финала на Световната купа по ръгби. Тогава Кейт Мидълтън стана свидетел на победата на Англия над Аржентина.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти