Близнаците на Джордж и Амал Клуни: Родени преждевременно и свързани с кралското семейство

Близнаците на Джордж Клуни и Амал Клуни, с родители известни като техните, вече имат предизвикващи завист връзки във и извън Холивуд.

Малките Ела и Александър, на шест години, водят доста охолен начин на живот, растейки в няколкото скъпи имения на родителите си по целия свят, включително известната вила край езерото Комо на актьора от "Бандата на Оушън" и имението на семейството в Англия.

Но освен връзките си от А-листата, близнаците също имат и изненадваща кралска такава - с трите деца на принц Уилям и Кейт.

кейт мидълтън принц уилям шарлот джордж луи
Снимка: Getty

Близнаците на Джордж и Амал се родиха на 6 юни 2017 г. в болницата "Света Мери" в Лондон - именно там, където Джордж, на 10, Шарлот, на 8, и Луис, на 5, поеха първия си дъх съответно през 2013, 2015 и 2018 г.

Кейт, Уилям и трите им деца на червения килим

Близнаците на Джордж и Амал са родени един месец преди термина им и според интервю, дадено от Джордж за The Hollywood Reporter по-късно същата година Александър е роден с тегло 2.5 килограма, една минута и 49 секунди преди пристигането на сестра му, тежаща 2 килограма.

Амал Клуни Джордж Клуни
Снимка: Getty

Актьорът, който стана баща за първи път на 56 години, тогава заяви: „Беше диво. Знаете ли, всичко е концептуално, докато не стане реално. В един момент е като „Да, ние ще ставаме родители, да" и изведнъж си казвате: „По дяволите! Аз съм родител!“

Близнаците Клуни се появяват на бял свят четири години след като Джордж и Амал се запознават през 2013 г., когато общ приятел води адвоката по правата на човека на едно на парти, което актьорът организира в дома си на езерото Комо.

Те отиват на първата си среща по-късно същата година през октомври в Berners Tavern в Лондон и до април 2014 г. Джордж вече ѝ е предложил брак. Минават под венчилото през септември същата година в романтичната Венеция.

Що се отнася до техните деца, любящите родители винаги са ги държали далеч от общественото внимание, въпреки че в миналото са давали откровен поглед върху родителството.

Съвсем наскоро, говорейки с водещия на Good Morning America Майкъл Страхан – самият той баща на момичета близначки – Джордж разказа колко изненадващо е било да наблюдават как близнаците им растат.

„Ами близнаците ви казват много“, каза той, преди да обясни: „Когато имате близнаци и ги отглеждате по едно и също време, по един и същи начин и те са напълно различни човешки същества, осъзнавате колко малка роля имате вие в това кои са те."

Той продължи: „Опитвате се да им поставите някакви граници и се опитвате да им дадете неща, в които вярвате, но те просто са различни [хора]“ и накрая добави: „Те имат мнение и това е невероятно - да гледам колко различни са личностите на децата ми..."

Амал и Джордж Клуни стилни във Венеция

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти