„Всичко в нея е магия“: Джордж Клуни за Амал, с която празнуват 8 години брак

Амал и Джордж Клуни празнуват осмата годишнина от сватбата си на 27 септември, а няколко дни по-рано актьорът похвали съпругата си на публично.

Щастливата двойка присъства на събитието History Talks 2022 във Вашингтон, където пред Entertainment Tonight 61-годишният актьор беше попитан за отношенията с 44-годишния адвокат по правата на човека.

„Осем години! И казаха, че няма да издържи“, коментира Клуни за брака си. „Всичко в съпругата ми е някак магическо, както мисля, че всеки е разбрал, когато я видят, чуят и разберат на какво държи.“

„Просто няма недостатък при нея“, добавя той с усмивка на обожание.

Амал потвърди думите на съпруга си, като и изглеждаше магично в червено. Половинката на Джордж Клуни беше облечена в дантелен гащеризон на Elie Saab, съчетан с обувки на токчета в металически цвят.

Амал и Джордж Клуни
Снимка: Getty

По-рано тази година адвокатът отново очарова в червено - този път на благотворително събитие в края на май. Вижте визията в галерията тук:

Амал Клуни на наградите Prince's Trust Awards

Амал и Джордж Клуни се ожениха на красива церемония във Венеция на 27 септември 2014 г. и има 5-годишни близнаци – Ела и Александър.

На въпрос на какви ценности и житейски уроци би желал той и съпругата му да научат децата си, актьорът отговаря: „Същото нещо, което мисля, че всеки иска да внуши на децата си. Което означава да обръщаш внимание на другите хора“.

„В моето семейство правилата винаги са били „Предизвикай хора с власт, защитавай хора с по-малко власт“. И ако можете да направите това, сте имали добър живот“, признава още Клуни.

Запитан с какво се надява хората да го запомнят, що се отнася до неговите филантропични начинания и благотворителна дейност, Джордж се шегува:

„Просто се надявам да не помнят „Батман и Робин“. Искам да кажа, аз съм най-добрият Батман! Гледали ли сте Афлек?“, казва Клуни за своя дългогодишен приятел, който участва с главната роля във филма, режисиран от Клуни, The Tender Bar. Припомнете си тук ► За любимите чичовци и съзряването: The Tender Bar от Джордж Клуни и Бен Афлек

Още един стар приятел на Клуни позира по време на същото събитие. Джулия Робъртс, с която участват в новата романтична комедия „Билет до рая“, позираха поотделно след като наскоро направиха редица общи появи, за да промотират филма. „Сега имаме ограничителна заповед, затова не сме тук заедно“, шегува се Клуни. „Тя е наистина добър приятел. Тя и цялото ѝ семейство са ни приятели. Обичам цялото им семейство.“

Джулия Робъртс
Снимка: Getty

Клуни и Робъртс се появиха заедно за лондонската премиера на „Билет до рая“ в началото на септември. Вижте снимки от събитието в галерията тук: 

Джулия Робъртс и Джордж Клуни на премиерата на „Билет до рая“

Към тях се присъедини и Амал Клуни, облечена в светла рокля с мъниста на John Galliano. Разгледайте нейни снимки в галерията тук:

Изящната Амал Клуни на премиерата на „Билет до рая“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти