Амал Клуни с божествена поява във Венеция и послание към Джордж: „Понякога дори не мога да повярвам, че съществуваш“

По червения килим на 80-ия Филмовия фестивал във Венеция тази година отсъстват звезди заради стачката в Холивуд, но можем да разчитаме на Амал Клуни да внесе повече блясък в града.

45-годишният адвокат по човешки права и съпруга на 62-годишният актьор Джордж Клуни бе сред тазгодишните носителки на наградите DVF. Съосновани от модния дизайнер Даян фон Фюрстенберг през 2010 г., отличията се присъждат на „жени, които са демонстрирали лидерство, сила и смелост в ангажимента си към каузите на жените“.

За радост на фотографи и фенове, Амал и Джордж Клуни присъстваха заедно на церемонията във Венеция. Адвокатът, чието застъпничество за жертви на тормоз по целия свят бе признато от организацията с награда за лидерство, се появи в рокля на Christian Dior от есенно-зимната колекция на модната къща за 2000 г. Амал изглеждаше едновременно елегантно и секси в модела в пастелно розово по тялото, комбиниращ дантела и тюл. Визията ѝ е завършена със златисти сандали на ток, висящи обеци и полувдигната прическа с вълни тип русалка.

До нея Джордж Клуни е облечен изцяло в черно с костюм, риза с разкопчана яка и обувки. Двойката позира заедно за снимки, хваната за ръка.

Венеция е и градът, в който Амал и Джордж се ожениха преди почти 9 години. Г-жа Клуни отбеляза този факт и в речта си при получаване на награда DVF: „Докато плавехме из града през последните няколко дни, си мислех каква изключителна късметлийка съм. Защото някак нашите два невероятно различни свята се сблъскаха един ден преди 10 години край езерото Комо и просто си мисля за милионите неща, които е трябвало да се случат в живота и на двама ни, за да стигнем до този момент, и колко благодарна съм за този късмет.“

Цитирана от италианското издание на ELLE, от сцената Амал се обръща още към Джордж с думите:

„Това, което искам да ти кажа сега, любов моя, че ти, като този град, спираш дъха ми. И всичко е толкова вълшебно с теб, че понякога дори не мога да повярвам, че съществуваш.“

Сияйни заедно: Джордж и Амал Клуни

Двойката беше заснета да пристига със стил във Венеция в сряда тази седмица. На кадрите виждаме Амал Клуни в бяла минирокля с флорални елементи в черно. За откриването на фестивала по-късно същия ден съпругата на актьора облече феерична зелена рокля.

Вижте в галерията тук снимки на двойката от изминалите няколко дни във Венеция >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти