Изненадващият начин, по който Джордж и Амал Клуни отбелязаха годишнината от сватбата си

В четвъртък една от любимите звездни двойки – Джордж и Амал Клуни, присъства на вторите годишни награди Алби на Фондацията Клуни в Ню Йорк, след като в началото на месеца се появиха на 80-ия Филмовия фестивал във Венеция.

Всъщност Венеция е и градът, в който Амал и Джордж се ожениха през 2014 година.

Благотворителната организация, съоснована и председателствана от семейство Клуни, работи за правата на човека и за премахване на апартейда в Южна Африка, почитайки смелите защитници на справедливостта, които са изложени на голям риск заради това, което правят.

джордж амал клуни
Снимка: Getty

Официалното събитие се проведе само ден след като двойката отпразнува деветата годишнина от сватбата си. Амал блестеше до съпруга си в бяла рокля на Версаче, като двойката позира със самата Донатела Версаче. В началото на септември стана ясно, че италианската модна къща е започнала многогодишно партньорство с организацията на Клуни в подкрепа на наградите Алби.

„Тя ме вдъхновява с всичко, което прави“, споделя Джордж пред ET, докато се усмихва до прекрасната си съпруга. „И между другото, вчера беше нашата 9-а годишнина!“

джордж амал клуни
Снимка: Getty

Двамата признаха, че са останали у дома и са имали „годишнина по пижама“ на 27 септември. Причината е, че е трябвало да се подготвят за официалното събитие на своята фондация на следващия ден.

Джордж издаде и какъв сладък подарък му е подарила Амал.

„Тя ми взе халат, на който пише „съпруг“. Това е почти прекалено“, пошегува се той.

джордж амал клуни
Снимка: Getty

„Е, нямах идея, че това ще стане публично достояние“, засмя се и Амал.

Джорд и Амал са родители на близнаците Ела и Александър, които са на 6 години. Щастливите родители разказаха малко и за това как се справят след започването на учебната година.

джордж амал клуни
Снимка: Getty

„Сутрин аз ги оставям на училище“, обясни Джордж, добавяйки, че и двамата помагат с домашните работи, а той обича да забавлява децата с хеви метъл музика.

45-годишният адвокат по човешки права и съпруга на 62-годишния актьор призна, че чувства тази годишнина особено специална, защото същевременно отдават почит на хората, които са посветили и са рискували живота си за борбата за справедливост по целия свят.

edna
Снимка: Edna.bg

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти