Има ли наистина напрежение между Джей Ло и Дженифър Гарнър?

Отношенията между бившата и настоящата съпруга винаги са меко казано сложни. Приятелството е по-скоро изключение (за пример може да дадем Кейти Пери и Миранда Кер), а враждата би навредила сериозно на семейната хармония, особено когато са замесени и деца.

А когато две изключително популярни жени попаднат в подобна конфигурация, едната от които е горещата дива Дженифър Лопес, хората сякаш никога няма да спрат да търсят драмата.

Но има ли наистина такава?

бен лопес гарнър
Снимка: Getty

Джей Ло постоянно се намира под медиен обстрел, особено когато става въпрос за отношенията със съпруга ѝ Бен Афлек. Случайни снимки и видеа често стават повод феновете да се запитат дали бракът им е наистина щастлив и да залагат кога всичко между тях ще се разпадне.

В същото време, без никакви реални доказателства, витаят и слухове, че Лопес и бившата съпруга на Бен, Дженифър Гарнър, не са в добри отношения.

Но на фона на спекулациите за „нарастващо напрежение“ между двете жени, те все пак доказват, че не трябва да се вярва на клюките и че имат нормална връзка.

Преди повече от седмица Джей Ло бе снимана как оставя дъщеря си Еме в дома на Гарнър. Това не е задължително посещение, просто Еме и Серафина, дъщерята на Гарнър и Афлек, са добри приятелки. Всъщност, преди да станат доведени сестри, те са били приятелки и са учили в едно училище.

По-късно стана ясно, че Гарнър е завела момичетата в Дисниленд.

В началото на април за списание Stellar Дженифър Гарнър разкри, че прави всичко възможно да не чете медийните публикации за себе си или за бившия си съпруг Бен Афлек.

„Наистина полагам усилия, за да не виждам нито един от нас в пресата“, обяснява Дженифър. „Това не ме кара да се чувствам добре, дори ако пише нещо хубаво за някой от нас.“

Близък до семейството източник издаде пред ET, че Лопес и Гарнър „са много сърдечни и имат много здрави и функциониращи отношения“.

Освен това подчерта, че децата им също се разбират добре и „се учат и растат заедно като ново, разширено семейство“, което се състои от 15-годишните близнаци на Лопес, Макс и Еме, които тя споделя с Марк Антъни, и трите деца на Афлек , Вайълет, на 17, Серафина, на 14, и Самуел, на 11, които споделя с Гарнър.

Източникът добавя, че отношенията между Гарнър и Афлек „са здрави по отношение на съвместното родителство“, че имат „открита комуникация“ и полагат усилия децата да не страдат от промените в личния живот на родителите си.

Наскоро Бен Афлек и Дей Ло направиха още една промяна, като закупиха нов дом в Бевърли Хилс на стойност 60 милиона долара.

Източникът разкрива още пред ET, че Гарнър просто иска децата ѝ да се чувстват комфортно и че тя се чувства добре относно семейната динамика и във връзката си с бизнесмена Джон Милър.

Изглежда макар че Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър може никога да не станат най-добри приятелки, те доказват, че са способни да бъдат родители без драми и интриги, въпреки всякакви слухове, че не са в добри отношения.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти