Сияеща от щастие и обич: Гери Малкоданска отбеляза рождения си ден с трогателна семейна снимка

Чаровната синоптичка на NOVA Гери Малкоданска отпразнува своя 32-ри рожден ден на 12 април!

Родена през 1990 г. в Плевен, Гергана Малкоданска е сред най-успешните модели на Visages Model Group с многобройни фотосесии в Милано, Париж и Турция. Тя става част от екипа на NOVA през 2013 г. като се присъединява в предаването Студио VIP, където пренася зрителите в света на известните. Година по-късно, през 2014 г., приема следващото предизвикателство – водеща на прогнозата за времето в ефира на „Здравей, България“.

По повод рождения си ден вчера Гери сподели в социалните мрежи мил кадър със съпруга си Алекс Ковачев и сина си Лео. Според описанието става ясно, че е снимката е стара, но явно слънчевото настроение и усмивките, които излъчват щастливото семейство, са техен постоянен спътник.

Интериорният дизайнер Алекс Ковачев също не пропусна да честити празника на съпругата си и сподели тяхна снимка с текст „Честит рожден ден на моята единствена!“.

Гери Малкоданска
Снимка: Instagram/@alex_kovatchev_idea

През януари тази година Гери и Алекс станаха родители за втори път на момиченце на име Белла.

„Пълна къща сме, щастливи сме. Мислех, че с първото дете съм взела най-щастливото от живота, но сега си дадох сметка, че няма лимит на щастието. Всеки път ставаш все по-щастлив, все по-пълен и все по-цял“, смята Малкоданска.

Съпругът на Гери Малкоданска признава, че бременността е била тежка и е минала през много трудности. Изписването след второто раждане обаче става без бащата, тъй като се оказва контактен със заразен. Малко по-късно и самата Гери дава положителен тест, а бебето се оказва, че има съвсем различна инфекция и се налага болнично лечение.

„Беше истински кошмар, защото се опитваш да предпазиш всички, дори с цената на това да сте разделени“, спомня си Малкоданска в интервю пред NOVA.
Според Алекс Ковачев трудностите са ги обединили като семейство. Вече всичко това обаче е зад гърба им и двамата се надяват да им предстоят само хубави емоции, като дори мечтаят за повече пътешествия, когато Белла и Лео пораснат още малко.

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти