„Няма лимит на щастието – с всяко дете ставаш все по-щастлив и по-цял“: Гери Малкоданска и съпругът ѝ за силата на семейството в трудните моменти

Гергана Малкоданска и нейният съпруг Алекс Ковачев наскоро станаха родители за втори път. Тя е синоптичка на NOVA, а той е интериорен дизайнер на жилища, самолети и яхти. 

Бебето все още е много мъничко на възраст – на месец и две седмици, и носи нежното име Белла. Съпругът на Гери Малкоданска признава, че бременността е била тежка и е минала през много трудности.

„Пълна къща сме, щастливи сме. Мислех, че с първото дете съм взела най-щастливото от живота, но сега си дадох сметка, че няма лимит на щастието. Всеки път ставаш все по-щастлив, все по-пълен и все по-цял“, смята Малкоданска.

Изписването след второто раждане обаче става без бащата, тъй като се оказва контактен със заразен. „Здравни специалисти казаха, че независимо дали майката е положителна, тя трябва да остане с бебето, но при много стриктен режим. Трябва да е с маска, но да продължава да го кърми“, припомня си тя.

Въпреки стреса и притесненията да не разболеят малката Белла с коронавирус, накрая се оказва, че бебето има съвсем различна инфекция и все пак се налага болнично лечение. През това време Гери също дава положителен тест, а 3-годишният Лео отива при баба си, за да не се зарази. 

„Беше истински кошмар, защото се опитваш да предпазиш всички, дори с цената на това да сте разделени“, спомня си Малкоданска.

„Усещането да си родила, да те разделят с бебето и да си изправена пред такива трудности е все едно да те одерат жив. Изключително трудно и тежко е, също и в комбинация с хормоните след раждането. Но се стягаш и трябва да продължиш“, разказва през сълзи Гери Малкоданска, но добавя, че се е справила, благодарение на подкрепата на близките си.

„Много щастие съм виждала в този живот и много болка. И може би така трябва да бъде, за да има някакъв баланс. Така ни е писано – едно изкупление през децата.“

Според Алекс Ковачев трудностите са ги обединили като семейство. Вече всичко това обаче е зад гърба им и двамата се надяват да им предстоят само хубави емоции, като дори мечтаят за повече пътешествия, когато Белла и Лео пораснат още малко.

Чаровната синоптичка сподели, че все още е много рано да мисли за връщане към работата си, а на въпроса как е влязла толкова бързо във форма след раждането отговори, че всичко се дължи на стреса от последните месеци.

Какво още разказаха Гери Малкоданска и съпругът ѝ Алекс Ковачев за дома, работата, семейството и дали искат още деца – гледайте във видеото.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти