Създадено за NIVEA

Гери Малкоданска в откровен разговор с 20-годишното си Аз

Достатъчно е да сте виждали поне един път Гери Малкоданска, за да не може да я забравите – тя е еталон за изящна красота, страхотна кожа и неповторим чар. Много жени сигурно са мечтали да изглеждат като нея и едва ли подозират, че е имало време, в което тя самата не се е възприемала като жената, която всички днес познаваме.

В откровен разговор с 20-годишното си Аз моделът и тв водеща дава някои съвети към по-младата си версия, говори за мечтите и трябва ли те да имат ограничения. Зададохме ѝ откровени въпроси и получихме откровени отговори, които може да помогнат на някоя млада жена да бъде по-смела, решителна и осъзната към себе си.

Какво би казала Гери на 20-годишното си Аз

Основно - да се обича и да се приема. Да осъзнава, че е различна и това е ценност. Да спре да иска да има права коса и друга форма на носа, да си признае, че никога няма да има тена на мулатка... и да е окей с това.

Въобще – да знае, че да си на 20 е нищо друго освен абсюлотно супер!

Нещо за мечтите

Гери споделя, че младото ѝ Аз е трябвало да мечтае без граници, да не се ограничава в мечтите, да не позволява на друг да ги ограничава. А това, което би искала да е знаела на 20 – че мечтите често стават реалност.

Грижата за себе си

Да се грижи за емоциите и чувствата си – това е съветът, който сегашната Гери дава на 20-годишната си версия, и допълва – за усмивката също и като цяло за външността си. Използвай продукти, които вече имат доказан ефект – това е препоръката, която красавицата дава на младото си Аз, и подчертава, че за нея слънцезащитата е изключително важна.

Кожата, която е отличителната черта на Гери, е страхотна, но и изискваща – тя не понася вредните слънчеви лъчи и трябва да бъде максимално защитена от тях. Слънцезащитата е козметичният продукт, на който тя държи най-много и никога не излиза от вкъщи без него.

Гери разказва, че залага на NIVEA, новата серия срещу пигментни петна, която довежда до резултати само за 4 седмици. Признава, че серумът ѝ е помогнал да се сбогува с тъмните петна, а кожата ѝ е по-сияйна и свежа от всякога. Гери препоръчва на всички момичета и жени със светла кожа да  се предприемат превантивни мерки срещу слънчевите лъчи  - така кожата им ще бъде хубава по-дълго време.

а
Снимка: NetInfo Company

Серията има доказана ефикасност, защото действа директно върху първопричината за трите основни типа тъмни петна по кожата - излагане на слънце, стареене и хормонални промени, при бременност или менопауза. И трите могат да предизвикат дисбаланс на производството на меланин в кожата, което пък води до едно и също - тъмни пигментни петна по лицето.

За любовта

Основното послание на Гери е Обичай!

Обичай семейството си, приятелите си, гаджето си и, разбира се – себе си, защото това също е важно.

Съветът към 20-годишното си Аз е и да се остави да бъде разочарована, да падне от високо и да се изправи, или пък да изчака малко и тогава да се изправи  - защото всичко ще бъде наред.

За смелостта

Тя е важна, защото ти позволява да постигнеш всичко, за което мечтаеш, казва Гери, и в заключение допълва – имай смелостта да покоряваш нови върхове!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти