Гери Малкоданска кръсти сина си и показа очарователна снимка с него

Синът на водещата на Прогнозата на времето по NOVA Гергана Малкоданска е вече кръстен. Това сподели самата чаровна синоптичка по-рано в Инстаграм.

Малкоданска качи нова снимка с малкия Лео. Към симпатичния кадър тя е написала следното:

"20.10 Лео вече е християнин".

За броени часове снимката е събрала десетки коментари и хиляди харесвания, информират колегите от Vesti.bg.

Кръщенето е било в ротондата Свети Георги в София. Лео е първо дете за модела и половинката ѝ - интериорният дизайнер Александър Ковачев. Малкият Лео е вече на годинка.

По повод първия рожден ден на Лео, Гери написа трогателни думи в социалната мрежа:

"Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и ... само се молиш да не слизаш никога от нея. Пък, ако трябва, и на косъм да висиш. Много го обичам този чипоносия. С големите сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам само да ми е здрав. Пък аз, ако трябва и на метла ще летя около неговата планета. Само да съм до него...Честит рожден ден, любов! Честит рожден ден, Лео!", написа още Гери в социалната мрежа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Най-великият ден от годината - 31.07! Да се брои от 2018 🤗 Планета Лео днес се завъртя напълно около оста си и чукна цифрата 1. Планета Лео е уникално нещо. Препоръчва се запознанство с него от първо лице. Единствено по рода си усещане. Това е планетата на безграничното щастие, добротата, усмивките, смеха, изправената от стрес коса, понякога мрънкането, на красотата също. Поне за майка му :) Най-вече това е планетата на любовта. Истинската чиста любов. Все разказват как като си имаш детенце, нищо друго няма значение. Ами прави били хората! А да си имаш Лео? Несравнимо. Неописуемо. Нечовешко. Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и ... само се молиш да не слизаш никога от нея. Пък, ако трябва, и на косъм да висиш. Много го обичам този чипоносия. С големите сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам само да ми е здрав. Пък аз, ако трябва и на метла ще летя около неговата планета. Само да съм до него... Честит рожден ден, любов! Честит рожден ден, Лео! ❤️

A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on

Няколко месеца след като роди Лео, синоптичката на NOVA сподели за трудностите, през които е преминала по време на бременността.

"Знам, че този разговор ще е тежък и ще го изговоря само защото искам да помогна на каузата за недоносените деца. Искам хората да знаят и да участват по един или друг начин", коментира тогава Гери в предаването "Здравей, България".

Синът на Гери - Лео, също се е родил недоносен, той дълго време е лежал в кувьоз. В продължение на месец тя имала правото да го посещава в болницата за малко време веднъж на ден. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet LEO ❤️ Време е да кажем официално ДОБРЕ ДОШЪЛ на един малък, но много силен мъж! Здравей, Лео! Ти си ... ти си приказка! Приказка, която започна много по-рано, отколкото трябваше. Приказка, която на моменти беше страшна и жестока. Приказка, която още ми е трудно да разказвам. Приказка от истинския живот. Изпълнена с много падания, но и с много любов и надежда. Лео е моят малък герой, роден доста преди термин. Днес той все още трябваше да бъде в корема ми. Но всичко това оставяме в миналото. Защото вече сме заедно. Защото сме силни. Защото той е прекрасен. Защото, ако Лео беше Чарли, той щеше да има много АНГЕЛИ и е време да им благодарим. Защото го заслужават! Благодаря, д-р Радка Масларска! На Вас и целия екип на Неонаталогията в болница Аджибадем Сити Клиник Токуда. Благодаря, че буквално го отгледахте! Лекари и акушерки - огромни сърца! Златни ръце! Изключителни професионалисти! Хора в пълния смисъл на думата и!!! Благодаря, д-р Слава Денева. Първи Лео попадна във Вашите ръце. Казвате, че е Вашия човек, но всъщност Вие сте нашия човек <3 Благодаря, д-р Сузи Нашар! Че отгледахте мен! В един адски труден етап от бременността ми. Че не ме оставихте до последната минута, а и след това. Какво ли не правехте, само и само Лео да остане в корема ми по-дълго. Да, борбата беше жестока, но всеки ден беше повече от ценен. И ние го извървяхме заедно. <3 Благодаря на целия екип на Акушерство и Гинекология в болница Аджибадем Сити Клиник Токуда. Последните месеци ВИЕ бяхте моя дом. <3 Благодаря, професор Димитър Марков. Затова, че дори и най-мрачните Ви прогнози се сбъднаха. Но без тях ... нямаше да стигнем до тук. Вие сте уникален специалист! Благодаря, професор Григор Горчев и доктор Пепо Партенов "Света Марина" Плевен - “закрепихте” ме в доста труден момент. Ние си знаем :) Благодаря, д-р Иван Малкодански (@malkodanski Че си мой брат! И че си моя опора. Че ме изтърпя във всички слаби моменти. Благодаря, Венета Малкоданска. Ти си МЕЧТА - майка-мечта, баба-мечта, човек-мечта. Ти буквално “износи” заедно с мен още едно детенце. Благодаря, Александър Ковачев (@alexander_valentine_atelier ). Че си до мен! Че детето ми носи твоето име.

A post shared by Gery Malkodanska (@gery.malkodanska) on

"Страхът е голям и най-щастливото нещо в живота ти – раждането, е съпътствано с най-големия ти ужас", разказа младата майка.

Гери подкрепя каузата на Фондация "Нашите недоносени деца".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти