Beauty Talks: Гери Малкоданска – „Обичта към семейството краси достатъчно“

Гергана Малкоданска
Снимка: NOVA, Личен архив

Следващото лице на NOVA, което ни гостува в рубриката Beauty Talks, е Гери Малкоданска – ослепителната синоптичка, която носи слънцето в домовете ни, дори прогнозата за времето да не ни харесва.

Освен че е едно от най-красивите лица от екрана, тя е модел, съпруга, а от две години – майка на момче, което я кара да осъзнае нови неща за живота. За Edna Гери споделя не само как поддържа красотата у себе си и наоколо, но и какво вълнува нейния вътрешен свят през последните месеци на тази необичайна година, в която тя навърши 30.

***

С какви дрехи и аксесоари от твоя гардероб свързваш лятото и кои от тях не пропускаш да вземеш в багажа си за почивка през този сезон?

Лятото за мен е бански и ефирна рокля. Равни обувки. Дълга пола или гащеризон. А конкретно лято 2020 включва още спортен екип  и маратонки.

Във времена, когато женската красота все повече влиза в шаблони, които наблюдаваме в социалните мрежи, на какво залагаш ти, за да запазиш своята индивидуалност?

Естественост. Дори и бръчките са индивидуалност. Не бягам от тях.

Гери Малкоданска
Снимка: NOVA

Много хора сигурно биха отбелязали, че те запомнят с твоята огнена и буйна коса. Би ли споделила за къдрокосите ни читателки как се грижиш за нея?

Надявам се да бъда запомнена с нея. Тя е моята отличителна черта и се научих да я обожавам в последните години. Грижата за нея  - подходящ шампоан и балсам. Масло за хидратиране. Понякога крем за къдрици. Това е напълно достатъчно.

В летните дни дори пропускам сушенето със сешоар и къдриците стават още по-оформени без излишен обем.

Сетих се и за една тайна за хубави къдрици - решете косата с много широк гребен, когато си взимате душ.

Често не оценяваме хубавите черти от външния си вид, докато не пораснем. Имала ли си несигурности по отношение на красотата си преди и какво на този етап харесваш най-много у себе си?

Е явно вече  съм „пораснала“. Може би както всяка жена съм имала във времето своите несигурности. Сега не знам дали се харесвам 24 часа в денонощието, но знам, че всяка минута се приемам. И съм щастлива.

Гери Малкоданска
Снимка: Личен архив

Тази година навърши 30. Направи ли си равносметка ти по случай този юбилей и какви промени външно и вътрешно забеляза у себе си в сравнение с предишни пъти?

Беше странен юбилей. Винаги съм си представяла красиво и шумно отбелязване на моите 30, но пандемията не позволи това. От друга страна ми даде възможност да се фокусирам повече върху себе си, семейството и дома. Това е най-важното.

Човек не пораства на рождения си ден, но на този ден може да осъзнае, че е пораснал. И след това да продължи да расте.

Социалната изолация през изминалите месеци беше изпитание за всички ни. Освен че в твоето семейство се изследвахте поради съмнения, че сте заразени с вируса, с какви други предизвикателства се сблъска през този период?

През изминалите месеци минах през всичко. Страх, паника, приемане, отричане. Сега просто се опитвам да свикна с обстановката. Да я приема за ежедневие и това да е водещото. И към днешна дата продължавам да спазвам стриктно мерките и да съм благодарна, че аз и близките ми сме добре. Надявам се някога пак да успея да изляза на улицата спокойно, без да се чудя дали съм си забравила предпазната маска, която напоследък ми е като втора кожа.

Гери Малкоданска
Снимка: Личен архив

Освен модата, забелязваме, че имаш и друга страст – обзавеждане и интериор. Би ли ни разказала повече за бизнес начинанието ти, свързано с него?

Истинската ми страст! Домът! Това за мен винаги е било най-специалното място и то заслужава най-доброто. А бизнес начинанието ми се опитва да го осигури.

Декорацията вкъщи обикновено издава характера на своите собственици – какви мебели и аксесоари в дома ти изразяват твоя вкус?

Лампата над кухненската маса, която наподобява планетите. Рамките за снимки, изпълнени с усмихнати спомени. Вазите, които цъфтят всеки ден. Нежните копринени тапети по стените. Много свещи. Голяма маса, предназначена за много хора. Това съм аз.

Гери Малкоданска
Снимка: Личен архив

Съвсем наскоро отпразнува втория рожден ден на своя син Лео. Какво научи за себе си през последните две години, откакто стана майка?

Научих, че не всичко може да бъде под мой контрол. Че няма спирки, когато става дума за детето ти. Че майката може всичко. Ама наистина всичко. Че любовта няма граница и мяра.

А кой е най-важният урок, който си научила от своята майка? Имаш ли любим съвет за красота, който тя ти е предала?

Моята майка е един огромен положителен урок. Ако наистина децата избират родителите си – безпогрешен избор от моя страна, поздравявам се smiley И все пак може би най-важният урок от нея – „златната среда“. Не казвам, че съм успяла да го усвоя, но се опитвам да съм балансирана.

За красотата – обич към семейството. Това краси достатъчно.

Гери Малкоданска
Снимка: Личен архив

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти