Вижте на кого от кралската фамилия е същинско копие принцеса Шарлот

През годините феновете и познавачите на британското кралско семейство усилено се опитваха да се сетят на кого от клана Уиндзор им прилича единствената дъщеря на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принцеса Шарлот. Дали на прабаба ѝ - кралица Елизабет II, или на баба ѝ - принцеса Даяна? 

Не може да се отрече, че малката принцеса притежава някои от чертите на покойните Елизабет и Даяна, когато се били на нейната възраст. Оказва се обаче, че Шарлот има поразителна прилика с един от не чак толкова известните членове на кралската фамилия - леля ѝ лейди Сара Шато. 

Сара Шато е дъщерята на сестрата на Елизабет II - ослепително красивата принцеса Маргарет. Шарлот има абсолютно същото носле, пухкави бузки и закачлива усмивка като малката Сара. Приликите между двете кралски особи растат още повече ако се вгледаме в еднаквите им светлокестеняви коси с дължина до раменете, сините им очи и сходните им облекла. 

Днес на 58 година, лейди Сара Шато е позната като любимата племенница на кралица Елизабет II. Тя имала особено силна връзка с Елизабет, тъй като напомняла на кралицата за сестра ѝ Маргарет, която умира през 2002. Уважението и привързаността, която лейди Шато изпитва към леля си Елизабет могат ясно да се доловят в документалния филм на BBC по случай 90-годишния юбилей на кралицата през 2016.

За лейди Шато се знае също, че била близка приятелка на бабата на Шарлот - принцеса Даяна, а брат ѝ Дейвид Армстронг-Джоунс е в много близки отношения с дядото на малката принцеса и отскоро крал на Великобритания - Чарлз III.

Разгледайте снимки на порасналата лейди Сара Шато в галерията:

Лейди Сара Шато - любимата племенница на кралица Елизабет II

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти