С мама и татко: принцеса Шарлот с изненадваща поява на състезание по плуване

Принцеса Шарлот може да е само на седем години, но вече е в разгара на кралските си задължения!

Единствената дъщеря на Кейт Мидълтън и принц Уилям се появи изненадващо на Игрите на Британската общност във вторник заедно с родителите си – това е първият път, в който тя се присъедини към тях за публичен ангажимент без нито един от двамата си братя.

За състезанието по плуване Шарлот носеше раирана рокля в бяло и синьо и бели сандали, докато херцогинята на Кеймбридж облече шикозен, изцяло бял костюм.

Кейт, Уилям и Шарлот на Игрите на Британската общност

Принцесата изглежда се наслаждаваше на деня си навън, тъй като беше уловена от камерите да се усмихва на майка си и да се вълнува от състезанието, вдигайки ентусиазирани палци на баща си.

Освен към състезанието по плуване, Шарлот също се присъедини към родителите си за посещение на организацията SportsAid House, на която херцогинята на Кеймбридж е патрон. Младата кралска особа се ръкува с главния изпълнителен директор Тим Лоулър и присъства на среща със спортисти.

Въпреки че Шарлот и нейните братя обикновено не се присъединяват към родителите си за ежедневни публични ангажименти, те се появиха на събитията за платинения юбилей на кралица Елизабет през юни и за службата на благодарността, проведена през март в чест на покойния им прадядо, принц Филип.

Забавните моменти на принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж от Парада на знамената

Само преди дни тя се присъедини към баща си във видео съобщение, споделено в социалните медии за женския национален футболен отбор на Англия: „Успех! Надявам се да спечелите. Довиждане!“, каза принцесата в милото видео. Припомнете си тук ► Заразителен чар: Шарлот и Уилям в рядко видео с послание

Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти