Сладки семейни моменти: вижте как Кейт Мидълтън прави кексчета с трите си деца

Децата от Кеймбридж от малки се учат как да пекат сладкиши с помощта на херцогиня Кейт!

Дворецът Кенсингтън сподели очарователен клип, включващ снимки на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, които пекат лакомства за платинения юбилей, с помощта на мама Кейт. Печивата бяха предназначени за местната общност, която празнуваше 70-годишното управление на кралицата в Кардиф, Уелс.

Снимките показват как трите деца са се скупчили около миксера и помагат на майка си. Шарлот сипва брашно в купа, а след това се кани да счупи яйце, докато Луи пресява старателно брашното. Сладката фотосесия завършва с няколко очарователни снимки как четиримата добавят глазура на кексчетата, а на един от кадрите Кейт и Шарлот се усмихват една на друга.

На снимките Кейт носеше блуза в червено и бяло с къси буфон ръкави, V-образно деколте и набраздени ревери, съчетана със светли дънки. Шарлот носеше светлорозова риза и тъмносини шорти, докато братята ѝ бяха облечени с тъмносини тениски с якички, съчетани със светлосини шорти за малкия Луи и тъмносини за Джордж.

Семейство Кеймбридж, без 4-годишния Луи, направиха запомнящо се посещение в столицата на Уелс вчера, където се срещнаха с местни жители и музиканти, репетиращи за юбилейния концерт на града.

По време на натовареното пътуване, което включваше разходка и срещи с жителите, Джордж и Шарлот показаха любовта си към музиката, като посетиха концертната сцена.

Семейна идилия: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлът с изненадващо посещение в Уелс

На снимки от събитието Джордж се опитва да работи в кабината за миксиране на звук, докато Шарлот дирижира група, изпълняваща хитовата песен на Дисни “We Don't Talk About Bruno”, според сп. People. По-късно децата се насладиха на звездния концерт Бъкингамския дворец, където на сцената се качиха Queen, Елтън Джон, Даяна Рос и още много звездни изпълнители.

Кралското семейство на грандиозния концерт в чест на кралица Елизабет Втора

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти