Заразителен чар: Шарлот и Уилям в рядко видео с послание

Седемгодишната кралска особа се появи изненадващо в сладко видео, споделено в социалните мрежи преди финалния мач на Евро 2022 за жени между Англия и Германия. В клипа, който показва херцога на Кеймбридж и Шарлот пред фон от зеленина, кралските особи пожелават късмет на женския национален отбор по футбол, известен като „лъвиците“, преди големия мач.

В клипа младата кралска особа изглежда очарователно в тъмносиня блуза с малки бели цветя, а пък баща ѝ носи синя риза с копчета.

„И двамата искаме да пожелаем на лъвиците късмет тази вечер, вие се справихте невероятно добре в състезанието и ние ви подкрепяме през цялото време!“. казва Уилям, преди Шарлот да добави: „Успех! Надявам се да спечелите. Довиждане!“

Надписът на публикацията в Twitter гласи: „Успех тази вечер @Lionesses, всички ви подкрепяме!“

Не се изненадвайте, че принцесата показва своята привързаност към отбора. Тя е футболен фен от години насам, а пък Уилям е президент на Английската футболна асоциация и редовно се появява на мачовете. Той, херцогиня Кейт и принц Джордж присъстваха на мъжкия еврофинал на стадион „Уембли“ миналата година, където семейството подкрепи отбора на Англия.

UEFA EURO 2020: Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж ръкопляскат от ложата на "Уембли"

Бащата на три деца се срещна и с лъвиците по време на тренировката им миналия месец, където им предаде кураж от Шарлот. По време на събитието той получи персонализирани фланелки за Шарлот, Джордж и малкия принц Луи, на които бяха отпечатани имената и възрастта им по това време, според People.

„Шарлот искаше да ви кажа, че тя е наистина добра в головете“, каза той на отбора. „Тя каза: „Моля, кажете им това. Тя е начинаеща бъдеща звезда.“

Ето как ще изглеждат Джордж, Шарлот, Луи и Арчи след 20 години

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти