Детска тъга: принцеса Шарлот се разплака на погребението на кралица Елизабет

принцеса шарлот принц джордж
Снимка: Getty

7-годишната принцеса Шарлот бе забелязана видимо доста разстроена по време на погребението на прабаба си кралица Елизабет. Принцесата се разплака след излизането си от Уестминстърското Абатство.

Малката принцеса най-вероятно е била завладяна от емоциите на тъжния ден. Шарлот почете баба си по трогателен начин, носейки брошка във формата на конска подкова, подарена ѝ от самата кралица.

принцеса шарлот принц джордж
Снимка: Getty

Шарлот беше на службата заедно с по-големия си брат принц Джордж. Двамата се возиха заедно с Кейт Мидълтън и кралицата консорт Камила зад процесията с ковчега на кралица Елизабет от Уестминстърското Абатство до Арката Уелингтън.

Принцеса Шарлот се разплака на погребението на кралица Елизабет

По-рано през деня 9-годишният Джордж и 7-годишната Шарлот участваха в процесията на кралското семейство зад ковчега на кралицата заедно с принц Уилям и Кейт Мидълтън, докато вървяха по пътеката на Уестминстърското абатство. Кейт придружи малките в службата, въпреки че Уилям пристигна по-рано заедно с крал Чарлз III.

Джордж и Шарлот са няколко години по-малки от Уилям, когато той присъства на погребението на майка си принцеса Даяна през 1997 г. на 15-годишна възраст. 4-годишният принц Луи вероятно е бил сметнат за твърде малък, за да се присъедини към останалата част от семейството на погребението в понеделник.

Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти