Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II по време на погребението

Днес целият свят се прощава с кралица Елизабет Втора. И докато хората отдават почит към един монарх и публична фигура, то семейството на кралицата скърби за загубата на близък и обичан човек. И това личи от всеки един техен жест, от начина, по който вървят, дори от избора им на аксесоари.

Меган Маркъл не направи изключение и реши да почете кралицата за последен път с трогателен жест. Херцогинята на Съсекс пристигна за службата в Уестминстърското Абатство заедно със съпруга си принц Хари. 

Тя бе избрала изчистен черен тоалет, съчетан с голяма шапка, подходящи за случая. Впечатление направи изборът на аксесоари на Меган, а именно чифт перлени обеци с диаманти, които са ѝ подарени лично от самата кралица Елизабет. По-рано тази седмица, херцогинята отново бе с обеците по време на шествието към Уестминстър Хол.

Вижте снимки на Меган Маркъл от погребението тук:

Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II

По време на службата днес, Меган стоеше редом до Кейт Мидълтън, принц Джордж и принцеса Шарлот, а малко по-късно седна до Хари.

Принцовете Хари и Уилям показаха за пореден път, че враждата помежду им е загърбена и вървяха един до други днес.

Хари и Меган, които в момента живеят в Калифорния, останаха във Великобритания по-дълго от предвиденото след кончината на кралицата на 8 септември. Те се оказаха по случайност в Европа заради друг ангажимент, когато бе обявено, че кралицата е починала.

Двойката е тук без децата си Арчи и Лилибет, които са в Калифорния с майката на Меган.

Както писахме вече, на погребението на кралицата присъстват две от на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принц Джордж и принцеса Шарлот. Те също отдадоха почит към любимата си прабаба.

Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти