Шакира показа неподозиран талант, който издаде новата ѝ връзка с Лиус Хамилтън

Шакира продължава да прекарва времето си по най-страхотния начин в Маями, където се премести заедно с децата си след опустошителната раздяла с бившия футболист Жерар Пике. Колумбийската дива се събира с приятелите си, впуска се в различни приключения и работи по нови и вълнуващи проекти, но една скорошна нейна поява се открои сред останалите и изненада нейните фенове и последователи. Тя издаде по много деликатен начин зародилата се любов с пилота на Формула 1 Луис Хамилтън.

46-годишната певица демонстрира невероятните си умения за сърфиране в две видеа, публикувани в Instagram. Второто от тях, качено в петък, показа как Шакира умело балансира и пори вълните на фона на песента си с Мануел Туризо "Copa Vacía". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

„Има ли нещо, което не можеш да правиш?!“, бяха написали някои от последователите ѝ в коментарите, възхитени от неподозираните умения на Шакира върху сърфа.

Талантът за сърфиране на Шакира разпали още повече слуховете за връзката ѝ с Луис Хамилтън, тъй като пилотът от Формула 1 сподели в своя Instagram профил съвсем идентично клипче. Въпреки че певицата я няма в клипа на Хамилтън, локацията и начинът на заснемане изглеждат сходни, което показва, че романсът между тях вероятно не е само слух и двамата са си устроили романтична среща сред вълните.

Шакира изглежда бързо е обърнала страницата на предишната си връзка, която доведе до болезнена и публична раздяла с Пике, тъй като вече няколко пъти беше забелязана заедно с Луис Хамилтън. 

След като на няколко пъти бяха засичани заедно публично, близък до тях човек разкри пред People, че Шакира и Луис „прекарват време заедно и са на етап опознаване, което е забавно.“

Певицата не пропусна да присъства и на Гран При (кръг от Световния шампионат на ФИА, част от календара на Формула 1.) в Барселона, Испания, където Хамилтън спечели второ място. След състезанието двамата бяха забелязани заедно на вечеря в обща компания. Някои от приятелите им споделиха снимки от вечерта в Instagram, на които феновете забелязаха, че Луис седи до Шакира и я прегръща през кръста.

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти